Με τραύματα 12χρονος στο ΠΑΓΝΗ – Κατήγγειλε ότι τον κακοποιήσαν ο πατέρας και η μητριά του

To παιδί είχε τραύματα στο πρόσωπο και στο αυτί

Must Read

Με τραύματα στο πρόσωπο και το αυτί μεταφέρθηκε ένα 12χρονο αγόρι στο ΠΑΓΝΗ το περασμένο Σάββατο, το οποίο κατήγγειλε στους γιατρούς του νοσοκομείου ότι το χτύπησαν οι γονείς του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Flashnews.gr, ο 12χρονος είπε στους γιατρούς ότι τα τραύματα προέρχονταν από τα χτυπήματα που δέχτηκε από τον πατέρα του και τη μητριά του. Μάλιστα, οι γιατροί κατά την εξέταση, διαπίστωσαν ότι το παιδί ήταν ελλιποβαρές.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι γιατροί αντέδρασαν άμεσα και ειδοποίησαν τις αρχές. Η ΕΛΑΣ ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό που σημειώθηκε στη Βιάννο Ηρακλείου, ωστόσο οι γονείς δεν συνελήφθησαν καθώς είχε εκπνεύσει το αυτόφωρο.

Οι γονείς του παιδιού έχουν καταγωγή από την Αλβανία και ο βιολογικός πατέρας συζεί με σύντροφο, η οποία είναι και μητριά του παιδιού.

Ο 12χρονος παραμένει στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται στην Παιδοψυχιατρική κλινική μέχρι να πέσει φως στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This