Συνελήφθη ο οπαδός του Παναθηναϊκού για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα

Αυτή την ώρα διεξάγεται κατ' οίκον έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ.

Must Read

Στο σπίτι του, στην περιοχή του Γκύζη, εντοπίστηκε ο 25χρονος Έλληνας οπαδός του Παναθηναϊκού, για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, με τους αστυνομικούς να τού περνούν χειροπέδες.

Αυτή την ώρα διεξάγεται κατ’ οίκον έρευνα από την άνδρες της αστυνομίας, με τον συλληφθέντα χούλιγκαν να έχει ταυτοποιηθεί από οπτικό υλικό που είχαν στα χέρια τους οι Αρχές από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΕΛ.ΑΣ. είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 25χρονου, ο οποίος σε βίντεο-ντοκουμέντο διακρίνεται να καθοδηγεί τους Κροάτες χούλιγκαν προς το γήπεδο της ΑΕΚ.

Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 25χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού είχε εκδοθεί χθες το βράδυ, ενώ, όπως έγινε γνωστό, είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, καθώς στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε διάφορα επεισόδια με οπαδικά κίνητρα και μάλιστα είχε τραυματιστεί και ο ίδιος σε συμπλοκή έξω από το Εφετείο, όπου βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, ο 25χρονος που φοράει κράνος και κρατάει στο χέρι του ένα στυλιάρι, φαίνεται να καθοδηγεί τους χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έγινε και η δολοφονική επίθεση με θύμα τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή.

Ακάθεκτες, την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων χούλιγκαν, οι οποίοι ενεπλάκησαν στα αιματηρά επεισόδια και κυρίως για τον δολοφόνο του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς, οι οποίοι διαφεύγουν της σύλληψης.

Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον οπαδό του Παναθηναϊκού που είχε κάνει αναρτήσεις, αναφερόμενος στην παρουσία και συμμετοχή του στη φονική επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για την ΑΕΚ, αλλά και τον Μιχάλη Κατσουρή. Το όνομα του, πάντως, περιλαμβάνεται στην ογκώδη δικογραφία για την καταδρομική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παράλληλα, συνεχίζεται και η ανάλυση κατασχεθέντων αντικειμένων που είχαν ίχνη αίματος πάνω τους, αν και μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί κανένα που να είχε πάνω του ίχνη αίματος του δολοφονημένου Μιχάλη. Εν τω μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να εντοπίσει και τα ίχνη άλλων δέκα Κροατών χούλιγκαν, οι οποίοι θεωρεί πως είναι πιθανό να μην έχουν καταφέρει να βγουν από τη χώρα και να κρύβονται κάπου, έως ότου βρουν την ευκαιρία να διαφύγουν.

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη είναι συσκέψεις των συναρμόδιων φορέων, ενόψει της αυριανής ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όσο και του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ, όπου θα είναι παρόντες και εισαγγελικοί λειτουργοί, με σκοπό την τήρηση της νομιμότητας. Σύμφωνα, πάντως, με δικαστικές πηγές, τις οποίες επικαλείται η ΕΡΤ, ουδέποτε εστάλη πριν από τον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό έγγραφο, για να ζητηθεί η συνδρομή της Εισαγγελίας, η οποία ποτέ δεν την έχει αρνηθεί, με την παρουσία εισαγγελέων σε αγώνες ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This