Μηχανική βλάβη στο «Fast Ferries Andros» – Ταλαιπωρία για τους 192 επιβάτες

Οι επιβάτες της γραμμής θα εξυπηρετηθούν με άλλα πλοία, με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας

Must Read

Δεν μας φτάνουν τα πανάκριβα ακτοπλοϊκά, έχουμε και τις συνεχείς βλάβες στα πλοία που μας μεταφέρουν στα -επίσης πανάκριβα- νησιά μας, καθιστώντας (και) τις διακοπές μας μια  συνεχιζόμενη Οδύσσεια.

Σήμερα ήταν η σειρά του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Fast Ferries Andros» να τα… φτύσει, καθώς η δεξιά κύρια μηχανή του παρουσίασε βλάβη, κατά την εκτέλεση του δρομολογίου του από Πάρο για Μύκονο. Ως εκ τούτου οι 192 επιβάτες του υπέστησαν ταλαιπωρία, καθώς το εν λόγω πλοίο κατέπλευσε με τα «χίλια ζόρια» στη Μύκονο, όπου και θα παραμείνει ωσότου αποκατασταθεί η βλάβη.

Όπως ανακοίνωσε, πάντως, η πλοιοκτήτρια εταιρεία, οι επιβάτες της γραμμής θα εξυπηρετηθούν με άλλα πλοία της γραμμής με δική της μέριμνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This