«Ψυχούλες σας βρήκε ο πιο σκληρός θάνατος» – Σπαραγμός πάνω από τα αποκαΐδια στον Έβρο

Το συγκλονιστικό βίντεο που δημοσίευσε κάτοικος πληγείσας περιοχής

Must Read

«Γροθιά στο στομάχι» αποτελεί το βίντεο με τον σπαραγμό ενός κατοίκου στον Έβρο, όπου ο πύρινος εφιάλτης μαίνεται για πέμπτη μέρα και οι πυροσβεστικές δυνάμεις δεν είναι επαρκείς για την κατάσβεση της φωτιάς.

Πρόκειται για μελισσοκόμο, ο οποίος καταγράφει με το κινητό του την καταστροφή που προκάλεσε η πυρκαγιά στα μελίσσια που διατηρούσε μέσα στο δάσος. «Μόνο λαμαρίνες, δεν έμεινε τίποτα» ακούγεται να λέει απεγνωσμένος ενώ ξεσπά σε κλάματα πάνω από τα αποκαΐδια.

«Ψυχούλες μου όμορφες, κοριτσάκια μου γλυκιά ο ποιο σκληρός θάνατος σας βρήκε. Χωρίς να έχετε ποτέ καμία απαίτηση, μόνο υποχρεώσεις. Λίγο νεράκι στον παρατεταμένο καύσωνα μόνο θέλατε» γράφει στην ανάρτησή του και προσθέτει:

«Υποφέρω μόνο που σκέφτομαι πόσο γρήγορα και νευρικά κουνούσατε τα φτεράκια σας για για να γλιτώσετε από τον καπνό και της φλόγες τη Βασίλισσα σας, ώστε να επιβιώσει το σμήνος σας και μετά το θάνατο σας. Θα υποφέρω πολύ καιρό για τον άνισο αγώνα μέχρι θανάτου που δώσατε. Όσο μελισσακια και να φτιάξω πάντα για εσας θα έχω ένα μαύρο κομμάτι μέσα μου. Σας ευχαριστώ για όλα κοριτσάκια μου» καταλήγει.

Δείτε επίσης:

Στις φλόγες ο Έβρος: Χωρίς σταματημό τα πύρινα μέτωπα – Νέες εκκενώσεις σε Αλεξανδρούπολη-Ροδόπη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This