Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του πατέρα του 9χρονου – Ελεύθεροι οι ιδιοκτήτες των σκυλιών

Must Read

Συγκλονίζουν  οι δηλώσεις του πατέρα για την επίθεση που δέχτηκε ο 9χρονος γιος του και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Συγκεκριμένα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε:«Ο μικρός είναι στο νοσοκομείο. Πονάει. Τα τραύματά του είναι ακόμα ανοιχτά. Δεν τα κλείνουν για κάθε ενδεχόμενο, για κάποια μόλυνση, για κάποια λύσσα, δεν ξέρουμε. Οι γιατροί μας ενημερώνουν».

Μεταξύ άλλων τόνισε :«Αυτά τα σκυλιά είναι γύρω στα 80 με 100 κιλά, αν δεν κάνω λάθος. (…) Τα σκυλιά τα έβγαζε έξω βόλτα λυμένα. Επανειλημμένως του έχω πει« μάζεψε τα σκυλιά σου, ένα χρόνο του έκανα παράπονα».

Το 9χρονο αγόρι θα χρειαστεί να να υποβληθεί και σε πλαστικές για την αισθητική αποκατάσταση των πληγών του αλλά όπως είπε ο πατέρας: «Αυτό θα το δούμε αργότερα. Πρώτα να είναι στην υγεία του καλά».

Ελεύθεροι οι ιδιοκτήτες

Ο 49χρονος πατέρας και ο 24χρονος γιος αφέθηκαν ελεύθεροι  μετά την σύλληψή τους για την επίθεση που δέχτηκε ο 9χρονος.

Ο εισαγγελέας με προφορική εντολή τους άφησε ελεύθερους καθώς συνεχίζεται κανονικά η προανάκριση με σκοπό να ολοκληρωθεί η δικογραφία της υπόθεσης. Στους δύο άντρες επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις που αφορούν την (μη) τήρηση των όρων φύλαξης των ζώων και τις σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν.

Δείτε επίσης: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τις δαγκωματιές του σκύλου στον 9χρονο

Από τους δύο άντρες ιδιοκτήτες των τριών σκυλιών ράτσας Cane Corso (κάνε κόρσο), ο γιος φαίνεται να είναι αυτός που άνοιξε την πόρτα του κτήματος και «ξέφυγαν» τα ογκώδη σκυλιά. Το 9χρονο αγόρι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

«Το παιδί είναι σε καλή κατάσταση. Φέρει θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και στα πόδια. Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί και εκτιμούμε ότι θα βγει γρήγορα» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Αθανάσος Ματάκος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This