Αλόννησος: Ζευγάρι ταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη για να κάνει υποβρύχιο γάμο!

Τι είπε ο δήμαρχος για την πρωτοτυπία του δήμου όσον αφορά στους γάμους

Must Read

Γεγονός αποτελεί εδώ και λίγες μέρες ο δεύτερος γάμος που πραγματοποιήθηκε στην Αλόννησο όχι πάνω αλλά κάτω από την επιφάνεια του νερού! Οι υποβρύχιοι γάμοι τείνουν να γίνουν…θεσμός αλλά και ένας λόγος να επισκεφτεί κανείς το όμορφο νησί.

Ο Αλέξανδρος και η Άρτεμις ταξίδεψαν από την Θεσσαλονίκη προκειμένου να δώσουν όρκους αιώνας αγάπης και πίστης με έναν διαφορετικό τρόπο στις 19 Αυγούστου.

Το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης, παρουσία του κουμπάρου, επτά φίλων των νεονύμφων, τριών εκπαιδευτών καταδύσεων και της Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Μαρίας Αγάλλου.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος, «οι υποβρύχιοι γάμοι εντάσσονται στην ευρύτερη στρατηγική του Δήμου για την καθιέρωση της Αλοννήσου ως διεθνούς προορισμού καταδύσεων. Στην Αλόννησο ο υποβρύχιος γάμος είναι μια βιώσιμη εμπειρία με μηδαμινά κόστη».

Για τον σκοπό αυτό, ο δήμος σε συνεννόηση με καταδυτικά κέντρα του νησιού παρέχει, μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν, κίνητρα στα ζευγάρια προκειμένου να ανταλλάξουν τους όρκους τους υποβρύχια διαθέτοντας τους καταδυτικό εξοπλισμό, μαθήματα εκπαίδευσης και μετακίνηση στο σημείο κατάδυσης χωρίς καμία επιβάρυνση.

Όμως, η πρωτοτυπία του νησιού όσον αφορά στους γάμους δεν σταματά εδώ.

«Παράλληλα με τις υποβρύχιες τελετές, το νησί είναι φέτος το καλοκαίρι πόλος έλξης για γάμους σε εξωτικά σημεία και γραφικά ξωκλήσια. Οι πληρότητες για τον Αύγουστο κυμαίνονται μεταξύ 90% και 100% για μεγάλα διαστήματα, ενώ και ο Σεπτέμβριος αναμένεται να έχει υψηλή επισκεψιμότητα. Το ενδιαφέρον για καταδύσεις και υποβρύχιους γάμους παραμένει αμείωτο», πρόσθεσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου.

Δείτε το βίντεο από τον γάμο:

Δείτε επίσης:

Αλόννησος: Εντυπωσιακές οι φωτογραφίες από υποβρύχιους γάμους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This