Δεν έχει τέλος η οπαδική βία: Χτύπησαν 14χρονους επειδή ήταν διαφορετική ομάδα!

Δράστες και θύματα γνωρίστηκαν από τα κοινωνικά δίκτυα

Must Read

Τεράστια ανησυχία προκαλούν τα περιστατικά οπαδικής βίας που τελικά, παρά τους θανάτους δύο ατόμων, του Άλκη Καμπανού και του Μιχάλη Κατσουρή δεν έχουν σταματημό.

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε δύο ανήλικους, έναν 16χρονο και έναν 14χρονο καθώς και σε ένα ακόμα άτομο, 19 ετών για  επικίνδυνες σωματικές βλάβες και ληστεία κατά συναυτουργία, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί οπαδικής βίας αφού επιτέθηκαν κατά δύο 14χρονων γιατί υποστήριζαν διαφορετική ομάδα από την δική τους!

Οι τρεις δράστες ήταν μέλη μιας μεγαλύτερης ομάδας εννέα συνολικά ατόμων. Η ομάδα αυτή είχε γνωρίσει τα δύο ανήλικα θύματα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα με το πρόσχημα κοινών αθλητικών προτιμήσεων, ενώ στην πραγματικότητα ήταν οπαδοί διαφορετικής αθλητικής ομάδας!

Έτσι πρότειναν στους δύο ανήλικους να συναντηθούν στο σταθμό ΗΣΑΠ της Νέας Ιωνίας, όπου τους περίμεναν δύο άτομα, οι οποίοι τους οδήγησαν στο σημείο όπου έγινε η επίθεση. Μάλιστα, σε έναν από τους δύο έκλεψαν και το κινητό του τηλέφωνο!

Οι ανήλικοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ παράλληλα ειδοποίησαν το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Άμεσα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τρεις εκ των δραστών να κινούνται στην περιοχή και αφού τους προσήγαγαν, αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα εντοπίστηκε και το κινητό που είχε κλαπεί το οποίο αποδόθηκε στον πατέρα του κατόχου του. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Δείτε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Παραλίγο νέα τραγωδία με οπαδικά κίνητρα – Τι συνέβη

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This