Είναι θέμα οπτικής, κύριε Θεοδωρικάκο

Η απάντηση της εφημερίδας «δημοκρατία»

Must Read

Χθες, στη «δημοκρατία» γράψαμε ότι ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος το έριξε έξω. «Σε οικογενειακό κλίμα», σύμφωνα με το σχόλιο, «και με ανάλαφρη διάθεση εθεάθη βράδυ της Τετάρτης να απολαμβάνει εκλεκτά θαλασσινά στη Νησιώτισσα στην Πεντέλη, από το μπαλκόνι της οποίας, όπως ελέχθη, φαινόταν το αποτρόπαιο θέαμα της καιόμενης Πάρνηθας».

Ο κύριος Θεοδωρικάκος θεώρησε ότι αυτό συνιστά «χυδαία προσπάθεια κατασυκοφάντησης» και «προσβολή της προσωπικότητάς του», και ζητά τώρα 100.000 ευρώ. Ανέθεσε μάλιστα στον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια να καταθέσει «κατά της εφημερίδας “δημοκρατία” και του site newsbreak, που ανήκουν στον ίδιο όμιλο, μήνυση διά του Τύπου και αγωγή αποζημίωσης για την προσβολή της προσωπικότητάς του […] διότι εντελώς παράνομα διέδωσαν και συνεχίζουν έως και σήμερα να διαδίδουν την ψευδή και συκοφαντική είδηση».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, «η πραγματικότητα […] είναι εντελώς διαφορετική, διότι ο κ. Θεοδωρικάκος με τη σύζυγο και την κόρη του ευρίσκονταν μαζί με εκατοντάδες άλλους πελάτες του καταστήματος σε μια οικογενειακή ταβέρνα, η οποία δεν έχει οπτική επαφή με την Πάρνηθα, ούτε οποιοδήποτε χαρακτηριστικό πολυτελείας, είτε στη θέση στην οποία βρίσκεται είτε στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος, όπου συχνάζουν όλοι σχεδόν οι κάτοικοι της αστικής αυτής περιοχής όπου ευρίσκεται η συγκεκριμένη οικογενειακή επιχείρηση, της οποίας οι ιδιοκτήτες είναι οι ίδιοι μάγειρες και σερβιτόροι».

Μας έζωσαν οι ενοχές. Κυρίως γιατί ο κ. Θεοδωρικάκος «δήθεν απολάμβανε» την ώρα που η Ελλάδα γινόταν στάχτη. Εντάξει. Δεν είπαμε και να καλογερέψει. Αλλά μια συμβολική συμμετοχή στην πάνδημη αγωνία για τον όλεθρο της χώρας θα ήταν αρκετή. Τον καπνό από τη φωτιά δεν τον εισέπνεε, άραγε; Ολη η πρωτεύουσα είχε «πνιγεί». Τις στάχτες που έπεφταν εκείνο το βράδυ από τον ουρανό δεν τις είδε; Η υποκρισία έχει και όρια. Σε λίγο θα μας πει ότι δεν είχε καταλάβει πως η Πάρνηθα καιγόταν.

Για την ιστορία, το συγκεκριμένο εστιατόριο μόνο φτηνό δεν είναι… Θεωρείται πολυτελές στέκι των VIPs της πρωτεύουσας. Όσο για τη θέα του; Αυτοί που το έχουν επισκεφθεί γνωρίζουν πολύ καλά ότι «βλέπει» όλη την Αττική

Με φόντο την φλεγόμενη Πάρνηθα το δείπνο του Τάκη Θεοδωρικάκου

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This