Δείπνο θριάμβου του Τάκη Θεοδωρικάκου, με φόντο την φλεγόμενη Πάρνηθα

Must Read

Ο πρώην Υπουργός προστασίας του πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έχει κάθε λόγο να νιώθει δικαιωμένος για την άδικη αποπομπή του από το υπουργείο.

Ο διάδοχος του απομακρύνθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ ο νυν υπουργός Γιάννης Οικονόμου, λειτουργεί απλώς ως «αντανάκλαση» από τις φλόγες των πυρκαγιών και των πυροβολισμών που σκεπάζουν την Ελλάδα.

Γνήσιος εκσυγχρονιστής ο Τάκης, δεν άφησε ούτε την σαλάτα!

Κάποιοι θα βιαστούν να λαϊκίσουν και να θεωρήσουν ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος συμπεριφέρεται ως «πολιτικό παχύδερμο». Λάθος.

Η επιλογή του πρώην υπουργού να γευτεί εχθές το βράδυ εκλεκτά θαλασσινά στην Ταβερνα Νησιώτισσα στην Πεντέλη, από το μπαλκόνι της οποίας φαινόταν να καίγεται η Πάρνηθα, δεν σημαίνει ότι ο Θεοδωρικάκος είναι αναίσχυντος και αναίσθητος.

Με φόντο την φλεγόμενη Πάρνηθα το δείπνο του Τάκη Θεοδωρικάκου

Αντίθετα, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το πολυτελές δείπνο και την πρωτοφανή πυρκαγιά, έδειχνε ότι συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως γνήσιο πολιτικό τέκνο του ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη. Ήτοι, «τρώμε ότι μπορούμε, απολαμβάνοντας την καταστροφή»…

Για του λόγου το ασφαλές, στο τέλος πήρε πακέτο και την σαλάτα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This