Γαύδος: Γυμνιστής σε υπερδιέγερση, μπούκαρε σε σπίτι για να βιάσει – Αυνανιζόταν μπροστά σε κοπέλες

Must Read

Τον πανικό σκόρπισε στους επισκέπτες της Γαύδου ένας ανώμαλος γυμνιστής σε… υπερδιέγερση, ο οποίος κυκλοφορούσε επί μία ολόκληρη ημέρα στην παραλία με το μόριό του σε πλήρη στύση και αυνανιζόταν προκλητικά μπροστά στα έντρομα μάτια των λουομένων, αδιαφορώντας για το αν θα γίνει αντιληπτός από οικογένειες με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους.

Μάλιστα, η «δίψα» του 32χρονου Αμερικανού σεξουαλικού αρπακτικού ήταν τόσο μεγάλη, που «τρύπωσε» σε ένα σπίτι και επιτέθηκε με πονηρές διαθέσεις σε μία μητέρα και στις δύο ανήλικες κόρες της!

Από εκείνο το σημείο, όμως, «σφράγισε» τη μοίρα του, αφού ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του και, τελικά, βρέθηκε με χειροπέδες. Σύμφωνα με το neakriti.gr, το απίστευτο περιστατικό που προκάλεσε αναστάτωση στο ακριτικό νησάκι ήρθε στο φως έπειτα από παράπονα και καταγγελίες στην Αστυνομία, που ανέφεραν ότι ένας σωματώδης τουρίστας κυκλοφορούσε στην παραλία την περασμένη Τετάρτη και, με προτεταμένο το γεννητικό όργανό του, αυτοϊκανοποιούνταν σε κοινή θέα επί ώρες!

 

«Κατόπιν έντονων παραπόνων κατοίκων, παραθεριστών και της ίδιας της δημάρχου Γαύδου για την παρουσία αλλοδαπού γυμνού ανδρός που αυνανίζεται μπροστά σε κόσμο, λουόμενους και νεαρές κοπέλες από τις πρωινές ώρες της 23/8/2023 (και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αυτής)» αναφέρεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση, η οποία άρχισε να παίρνει εφιαλτικές διαστάσεις μετά τη μήνυση που κατέθεσε ένας 45χρονος παραθεριστής.

Σε αυτήν ο μηνυτής, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Βάρης, υποστηρίζει ότι ο «σφίχτης» αυνάνας εισέβαλε δύο φορές στο σπίτι, όπου διέμενε μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα κοριτσάκια τους, στην παραλία Σαρακήνικο, και επιχείρησε να «στριμώξει» τόσο τη γυναίκα του όσο και τις κόρες του!

Η δικογραφία

«Κατόπιν υποβολής σχετικής έγκλησης από 45χρονο κάτοικο Βάρης για πράξεις τελεσθείσες κατά τις απογευματινές ώρες της 21/8/2023 και της 23/8/2023 σε βάρος της συζύγου του και των δύο ανήλικων θυγατέρων του, αντίστοιχα, στην οικία στην οποία αυτοί διαμένουν, αναζητήθηκε και εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς του Α.Σ. Γαύδου» τονίζεται στο σχετικό απόσπασμα της δικογραφίας που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων.

Όπως αναφέρεται στις επόμενες γραμμές του διαβιβαστικού της ΕΛ.ΑΣ., άμεσα αστυνομικοί αναζήτησαν τον μυώδη 32χρονο και τον εντόπισαν στην παραλία, όπου χρειάστηκε να δώσουν μάχη για να τον πιάσουν, αφού ο ξαναμμένος άνδρας βρισκόταν σε υπερδιέγερση!

«Σε υπερδιέγερση, σε παρακείμενη παραλία, ο οποίος με χρήση σωματικής βίας (χτυπώντας και απωθώντας τους ανωτέρω παθόντες αστυνομικούς) αντιστάθηκε, επιδιώκοντας να αποφύγει τη σύλληψή του και, εν συνεχεία, ταυτοποιήθηκε από τον προαναφερόμενο εγκαλούντα και την οικογένειά του» επισημαίνεται χαρακτηριστικά στη δικογραφία, που καταλήγει με την εξής φράση: «Με προφορική παραγγελία του εισαγγελέα Υπηρεσίας Χανίων, περί την 9η ώρα της 24/8/2023, ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος ως προς το ποινικό, ενώ μεταφέρθηκε μεσημβρινές ώρες, συνοδεία, αστυνομικών του Α.Σ. Γαύδου και του Α.Τ. Σφακίων, για ακούσια ψυχιατρική εξέταση στην ψυχιατρική κλινική του Γ.Ν. Χανίων “Ο Αγιος Γεώργιος”». Παράλληλα, αναμένεται να κινηθεί η διαδικασία απέλασης του «άρρωστου» 32χρονου από τη χώρα, όπως τονίζεται.

«Ο συγκεκριμένος είχε δημιουργήσει κάποια σοβαρά περιστατικά. Μπήκε σε ένα σπίτι στην παραλία Σαρακήνικο και πήγε να στριμώξει μια κοπέλα. Τον κυνήγησε ο σύζυγός της και έφυγε. Την επόμενη μέρα κάποιος κυκλοφορούσε και αυνανιζόταν μπροστά σε τέσσερις κοπέλες. Υπήρξαν πληροφορίες ότι είναι ο ίδιος. Υπήρξε και άλλο ένα περιστατικό, όπου αυνανιζόταν γυμνός στην παραλία. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι για να κυκλοφορεί έξω – είναι επικίνδυνος. Είναι πολύ μυώδης και οι αστυνομικοί δεν ήταν εύκολο να τον πιάσουν. Αντιστάθηκε πολύ. Και, αν δεν ήταν και κάποιοι δικοί μας εκεί να βοηθήσουν, δεν θα μπορούσαν να τον πιάσουν» δήλωσε η δήμαρχος Γαύδου Λίλιαν Στεφανάκη.

Η δήμαρχος Γαύδου Λίλιαν Στεφανάκη

Ο πόλεμος των τσίτσιδων με την κυρία δημαρχίνα

Η Γαύδος έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τη δημοσιότητα, κυρίως λόγω του «πολέμου» που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στη δήμαρχό της και μερίδα τουριστών που επιλέγουν κάθε χρόνο το μικρό νησάκι στα νότια της Κρήτης για να κάνουν γυμνισμό.

Το τελευταίο επεισόδιο στην κόντρα είχε γραφτεί στις αρχές του περασμένου Ιουλίου, όταν, με εντολή του δήμου, στην παραλία Σαρακήνικο τοποθετήθηκε μία πινακίδα, στην οποία αναγραφόταν πως απαγορεύεται ο γυμνισμός! Η συγκεκριμένη απαγόρευση αφορούσε μόνο την κεντρική παραλία, μήκους περίπου 700 μέτρων, και όχι τις υπόλοιπες 7-8 που υπάρχουν στη Γαύδο. Παρ’ όλα αυτά, η εν λόγω απόφαση είχε προκαλέσει οργή και αγανάκτηση στους επισκέπτες που επιλέγουν το μοναδικής ομορφιάς ακριτικό νησί προκειμένου να συνδυάσουν τις διακοπές τους με το χόμπι τους, δηλαδή τον γυμνισμό. Για να δείξουν, μάλιστα, την απογοήτευσή τους, πολλοί εξ αυτών κατακεραύνωναν τη δημοτική Αρχή με επικριτικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έκτοτε η συγκεκριμένη πινακίδα εκλάπη πολλές φορές από αγνώστους, προκαλώντας την αντίδραση της δημάρχου Γαύδου, η οποία διεμήνυσε πριν από δύο εβδομάδες ότι η πινακίδα θα επανατοποθετείται κάθε φορά που θα αφαιρείται. «Θα φτιάχνουμε αυτοσχέδιες με ξύλα που θα βρίσκουμε στην ανακύκλωση ως το τέλος του καλοκαιριού. Επιλογή μας είναι η αντίσταση και το ηθικό δικαίωμά μας να υπερασπιστούμε και να διαχειριστούμε τον τόπο μας» είχε τονίσει η Λίλιαν Στεφανάκη και είχε προσθέσει: «Το θέμα του φετινού καλοκαιριού στη Γαύδο είναι ο γυμνισμός. Πολλοί λένε ότι είναι μέσα στη φιλοσοφία του νησιού. Και το δεχόμαστε, αφού κανείς δεν μίλησε για καθολική εφαρμογή του νόμου στο νησί».

Η ίδια είχε προκαλέσει αντιδράσεις τον Μάιο του 2022, μετά την προβολή της τηλεοπτικής εκπομπής «Αυτοψία», όταν είχε δώσει εντολή να γίνει «έξωση» στους Ελληνες «survivors», οι οποίοι εγκατέλειψαν τα σπίτια και τις οικογένειές τους και ζουν σε αυτοσχέδιες καλύβες στις παραλίες της Γαύδου. «Αυτές οι κατασκευές των “survivors” και η διαμονή τους στις παραλίες για εμένα είναι παρασιτικές συμπεριφορές και δεν πρέπει να γίνονται αποδεκτές…» είχε πει τότε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This