Πέντε νταήδες έστειλαν στο νοσοκομείο 16χρονο – Τον ξυλοκόπησαν άγρια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ένας 19χρονος και τέσσερις ανήλικοι 16-17 ετών συνελήφθησαν και οδηγούνται στον Εισαγγελέα - Ο 16χρονος έχει υποστεί ρήξη τυμπάνου και κάταγμα στο σαγόνι

Must Read

Μορφή επιδημίας έχουν λάβει τα περιστατικά ξυλοδαρμού ανηλίκων στη χώρα μας. Είτε σχετίζονται τα επεισόδια με οπαδική βία, είτε με δράσεις συμμοριών, είτε με άλλους λόγους, η ουσία είναι ότι η παραβατικότητα των ανηλίκων αυξάνεται συνεχώς.

Το νέο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεκριμένα στην στην οδό Ομολογητών 3.

Ένας 16χρονος μαζί με την παρέα του δέχθηκαν λεκτική επίθεση με ύβρεις και απειλές από μια ομάδα πέντε ατόμων που βρισκόταν σε παρκάκι της περιοχής. Στη συνέχεια, η κατάσταση ξέφυγε.

Οι πέντε κυνήγησαν και επιτέθηκαν στην παρέα, απομόνωσαν τον 16χρονο και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν βάναυσα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη τυμπάνου και κάταγμα στο σαγόνι.

Η αστυνομία συνέλαβε τους πέντε νταήδες, μεταξύ των οποίων ένας 19χρονος, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις είναι 16-17 ετών, εκ των οποίων ο ένας 17χρονος, είναι αλλοδαπός.

 

  • Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες χθες (28-8-2023) στη Νέα Φιλαδέλφεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνος και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, πέντε άτομα (τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 16, 17 και 19 ετών καθώς και 17χρονος αλλοδαπός) για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, η ομάδα των κατηγορουμένων βρίσκονταν στην Πλατεία Μιαούλη στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν συναντήθηκαν τυχαία με 16χρονο ημεδαπό που κινούνταν πεζός με συνομηλίκους του.

Απρόκλητα του απηύθυναν υβριστικές εκφράσεις και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Ο 16χρονος απομακρύνθηκε άμεσα από την πλατεία Μιαούλη, με τους κατηγορούμενους να τρέχουν διαρκώς πίσω του, έως ότου τον ακινητοποίησαν σε κοντινό σημείο.

Εκεί, του επιτέθηκαν με γροθιές και λακτίσματα στο σώμα και στο κεφάλι, με επακόλουθο τον τραυματισμό του και την μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση, ανωτέρω αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τους ανωτέρω κατηγορούμενους και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας για το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

*φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This