Ζάκυνθος: «Δάγκωσα τους ληστές με όση δύναμη είχα», λέει η ηλικιωμένη – Ερευνάται η αληθοφάνεια του περιστατικού

Τι ανέφερε το ενημερωτικό σημείωμα της Ελληνικής Αστυνομίας

Must Read

Πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε η 83χρονη η οποία ήρθε αντιμέτωπη με ληστές σήμερα τα ξημερώματα στο σπίτι της, στην Ζάκυνθο και ακόμα αν και δεν γλίτωσε τα χρήματά της, τουλάχιστον γλίτωσε την ζωή της.

Περιγράφοντας η ίδια τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε που λίγο έλειψε να την στείλουν στο άλλο κόσμο αναφέρει:

«Μπήκαν άγριο ξημέρωμα μέσα στο σπίτι μου και πήγαν να με πνίξουν με το μαξιλάρι. Έβαζαν τα χέρια τους στο στόμα μου».

Και τόνισε: «Δεν μπορώ να μιλάω γιατί με πονάει καρδιά μου».

Ωστόσο συνεχίζει: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε το τι μου κάνανε. Προέβαλα μεγάλη αντίσταση. Είχανε τα δάχτυλα τους μέσα στο στόμα μου και τους δάγκωνα τα δάχτυλα. Τους δάγκωσα τρεις φορές με όση δύναμη είχα», λέει στο newsit.gr.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της Ελληνικής Αστυνομίας που φέρνει στο φως η ίδια πηγή,  η ηλικιωμένη έκανε την καταγγελία στις 03:15 όταν τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κάλεσε για βοήθεια.

«Δύο άγνωστοι μελαμψοί άντρες, εισήλθαν στο υπνοδωμάτιο της οικίας της στο οποίο κοιμόταν με ανοιχτή και ανασφάλιστη την μπαλκονόπορτα και από τσάντα αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Στη συνέχεια, ανέφερε πως ξύπνησε και αντελήφθη την παρουσία τους. Για να μην φωνάξει οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα μαξιλάρι».

Στη συνέχεια το ενημερωτικό αναφέρει πως αν και η γυναίκα δεν τραυματίστηκε και δεν θέλησε να πάει στο νοσοκομείο αν και η ίδια είχε πει πως είχε τραυματιστεί, «ρωτούσε επίμονα για λήψη φωτογραφικού υλικού και το αν θα προβληθεί το περιστατικό στα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών ενώ έχει σχηματιστεί και δικογραφία.

Παράλληλα, ερευνάται η αληθοφάνεια του περιστατικού καθώς εικάζεται ότι μπορεί να είναι προϊόν της φαντασίας της ηλικιωμένης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This