«Ένα λουλούδι για την Όλγα» – Εκδήλωση στη μνήμη της αδικοχαμένης 41χρονης

Must Read

Αφιερωμένη στη μνήμη της Όλγας Δημητρακοπούλου, η οποία έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, θα είναι η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ανεξαρτησίας του Δήμου Αργυρούπολης.

Ειδικότερα, με πρωτοβουλία της Κίνησης Γυναικών Ελληνικού – Αργυρούπολης και του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου, θα λάβει χώρα μια σεμνή τελετή, αφιερωμένη στη μνήμη της αδικοχαμένης 41χρονης, αλλά και, γενικότερα, όλων των γυναικών που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας στη χώρα μας, με την ευχή να μην υπάρξει ποτέ ξανά άλλη. Στο πλαίσιο της τελετής θα τοποθετηθεί πλακέτα προς τιμήν της Όλγας στη γειτονιά στην οποία έζησε, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα αφήσουν λουλούδια και θα ανάψουν κεριά στη μνήμη της.

Η Όλγα Δημητρακοπούλου, η οποία είχε πέσει θύμα βάναυσου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της και προπονητή τζούντο στο σπίτι της, στην Αργυρούπολη, τον Ιανουάριο του 2022, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 28/8. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της η άτυχη γυναίκα έμεινε για διάστημα περίπου επτά μηνών σε κωματώδη κατάσταση στον Ευαγγελισμό και κατόπιν μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης.

Με την συμβολή των γιατρών, αλλά και μετά από σειρά επεμβάσεων είχε καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή. Ομως, οι βαριές εγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί, είχαν προκαλέσει προσωρινή απώλεια της ομιλίας, ενώ αδυνατούσε να κινηθεί και να αυτοεξυπηρετηθεί. Τελικά η Όλγα άφησε την τελευταία της πνοή στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Την απόφαση για την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της Όλγας Δημητρακοπούλου που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας σύμφωνα με την οποία στον 47χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος είχε διακρίσεις στο άθλημα του τζούντο, επιβλήθηκε κάθειρξη 10 ετών χωρίς αναστολή στο Εφετείο. Να σημειωθεί επιπλέον ότι το δικαστήριο τού αναγνώρισε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This