Σκιάθος: Τουριστικό σκάφος προσάραξε σε βράχο – Συνελήφθη 79χρονος

Και οι 11 επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους

Must Read

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στο Λιμενικό για τουριστικό σκάφος με 11 επιβαίνοντες που προσάραξε σε βράχο στην θαλάσσια περιοχή «Μυρμήγκια» στη Σκιάθο.

Σύμφωνα με το skiathoslife.gr, στο σκάφος, το οποίο είχε χτύπημα στο δεξιό πρωραίο τμήμα της καρίνας του, επέβαιναν 8 τουρίστεες και τρία άτομα προσωπικό. Οι μεν τουρίστες μεταφέρθηκαν βοηθητικό σκάφος σε ασφαλές σημείο, το δε πλήρωμα απομακρύνθηκε με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού.

Μετά από την απάντληση των υδάτων και την προσωρινή επισκευή της ρηγμάτωσης από επαγγελματία δύτη, αποκολλήθηκε και αναχώρησε για τη θαλάσσια περιοχή κοντά στην παραλία «Λαζαρέτα» όπου και αγκυροβόλησε με ασφάλεια.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το εν λόγω σκάφος πρόκειται να ανελκυστεί με πλωτό γερανό.

Από το Λιμεναρχείο Σκιάθου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ένας 79χρονος αλλοδαπός για πρόκληση ναυαγίου, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Πηγή φωτογραφίας: skiathoslife.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This