Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η ΕΡΤ του Μητσοτάκη; Ισλαμιστική προπαγάνδα σε ώρα αιχμής!

Must Read

Αυτά που συμβαίνουν στην ΕΡΤ, αλλά και σε ολόκληρο το σύστημα το οποίο διοικείται και διευθύνεται από το Μέγαρο Μαξίμου, προκαλούν πλέον τεράστια ερωτηματικά για την πραγματική τους σκοπιμότητα.

Εδώ και αρκετή ώρα, το ειδησεογραφικό κανάλι της ΕΡΤ, το ΕΡΤ news, μεταδίδει μία άθλια προπαγάνδα υπέρ των ισλαμιστών του Κατάρ, τους οποίους τους παρουσιάζουν ως ανθρωπιστές, που βοηθούν ανθρώπους!

Μιλάμε για ένα προκλητικό αφιέρωμα σε μία χώρα η οποία ανοιχτά χρηματοδοτεί και υποστηρίζει όχι μόνο την Τουρκία, αλλά και τρομοκρατικές οργανώσεις ισλαμιστών, οι οποίες έχουν διαπράξει θηριώδη εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!

Μία χώρα που εμπλέκεται στο μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της ευρωπαϊκής ένωσης, μία χώρα που δολοφόνησε χιλιάδες εργάτες για να διεξαχθεί το περιβόητο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της ντροπής, μία χώρα – εχθρός της Ελλάδας.

Και όμως, η ΕΡΤ προβάλει έναν πραγματικό διθύραμβο, που παρουσιάζει το Κατάρ ως τον «τεράστιο φιλάνθρωπο» που βοηθάει τους φτωχούς και τους κατατρεγμένους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This