Φελίσια Τσαλαπάτη: «Εμένα η εγκυμοσύνη προέκυψε, δεν ήταν σκοπός της ζωής μου»

Must Read

Η Χριστίνα Βραχάλη σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι της.
Σύμφωνα με τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια η αθλητικογράφος περιμένει κοριτσάκι.

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα, η Χριστίνα Βραχάλη, μέσω του vlog που έχεις σε γνωστό αθλητικό site, εξέφρασε την ανησυχία της αλλά και την αγωνία της σχετικά με το μέλλον του παιδιού της.

Την άποψή της ενστερνίστηκε η Φελίσια Τσαλαπάτη, η οποία μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι yes», αποκάλυψε πώς: «Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που σκεφτόμουν τον εαυτό μου σαν μαμά, σαν νύφη με νυφικά κλπ. Δεν το είχα καθόλου αυτό το κομμάτι, ούτε το ζητούσα, ούτε το ονειρευόμουν. Εμένα προέκυψε η εγκυμοσύνη. Μέχρι να συμβεί αυτό, που όπως σας είπα δεν ήταν σκοπός της ζωής μου, ήξερα ότι θα είμαι πολύ καλή μαμά αν γινόμουν, αλλά δε ξέρω αν θα το έκανα από επιλογή.

Δε ξέρω αν θα έφτανα ποτέ στο σημείο να πω ότι “τώρα θα προσπαθήσω να γίνω μαμά” ο λόγος είναι ακριβώς αυτά που έγραψε η Χριστίνα. Αγχώνομαι τόσο πολύ με αυτά που συμβαίνουν γύρω μου, τις αρρώστιες, την εγκληματικότητα, τα κακά που μας βρίσκουν» είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This