Κακοκαιρία Daniel στην Εύβοια: Σε απόγνωση οι κάτοικοι στην Κύμη – Εγκλωβισμένοι οδηγοί στο Αλιβέρι

«Δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας» λένε με αγωνία οι κάτοικοι

Must Read

Συνεχίζονται τα σφυροκοπήματα που δέχεται η χώρα από την κακοκαιρία Daniel, με τα φαινόμενα να καθιστούν δραματική την κατάσταση κυρίως σε Μαγνησία, Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Φθιώτιδα, όπου το μεσημέρι εστάλη νέο μήνυμα του 112 προς τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Εν τω μεταξύ και η Εύβοια πλήττεται από την επέλαση της κακοκαιρίας, καθώς οι όγκοι νερού που έχουν πέσει σε πολλές περιοχές είναι τεράστιοι. Όπως αναφέρει το evima.gr, τα πιο μεγάλα προβλήματα έχουν εντοπιστεί στην Κύμη και σε χωριά της Βόρειας Εύβοιας, καθώς, όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής έχουν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους. Αιτία οι δρόμοι που έχουν μετατραπεί σε ποτάμια από την ορμή του νερού.

«Δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας, η Κύμη έχει μετατραπεί σε ένα ποτάμι. Οι δρόμοι είναι αδιάβατοι, επικρατεί ένα χάος από την ισχυρή κακοκαιρία» δήλωσε κάτοικος της Κύμης, η οποία έχει εγκλωβιστεί στο σπίτι της.

Νέο 112 σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, Φθιώτιδα – Άναυδοι οι μετεωρολόγοι από την κακοκαιρία

Εγκλωβισμένοι οδηγοί στο Αλιβέρι – Πλημμύρισαν δρόμοι

Τα ξημερώματα, σύμφωνα με το τοπικό Μέσο Ενημέρωσης, στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό δύο αγνοουμένων από την υπηρεσία Χαλκίδας, στην Εύβοια. Πρόκειται για έναν οδηγό ΙΧ και συνοδηγού κοριτσιού ΑμεΑ, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες πήγαν σε μια εκκλησία να προσκυνήσουν και χάθηκαν. Τελικά, οι αγνοούμενοι βρέθηκαν σε δύσβατο σημείο στο Ξεροβούνι με το όχημα τους στον γκρεμό.

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη και στο Αλιβέρι, όπου και εκεί λόγω της έντασης του νερού οδηγοί εγκλωβίστηκαν στον Περιφερειακό με αποτέλεσμα να σταματήσει η κίνηση. Το νερό κάλυψε τον δρόμο, ενώ κλήθηκε η Πυροσβεστική για να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό των οδηγών. Στη συνέχεια, ο δρόμος δόθηκε πάλι στην κυκλοφορία, αφού συνεργεία της ΔΕΥΑΚΑ του Δήμου Κύμης Αλιβερίου άνοιξαν τον δρόμο απομακρύνοντας τα νερά.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης το κέντρο του Αλιβερίου έχει μείνει χωρίς ρεύμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This