Στην Αττική ο «Daniel» – Διακοπές κυκλοφορίας, προβλήματα στις πτήσεις – Έκλεισε ο σταθμός «Ευαγγελισμός»

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Και την Αττική έχει αρχίσει να «σφυροκοπά» τις τελευταίες ώρες η κακοκαιρία Daniel που έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα και καταστροφές σε πολλές περιοχές της χώρας ενώ είναι υπεύθυνοι για δύο θανάτους και δύο αγνοούμενους.

Αυτή την ώρα οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου έρχονται αντιμέτωποι με την έντονη βροχόπτωση που συνοδεύεται από αστραπές, βροντές και κεραυνούς ενώ έχουν σημειωθεί και τα πρώτα προβλήματα.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση σε αρκετούς δρόμους λόγω της βροχής.

Πριν από λίγο, λόγω συσσώρευσης υδάτων διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς από την οδό Πέτρου Ράλλη έως και την οδό Χαμοστέρνας.

Για τον ίδιο λόγο έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος της εξόδου προς τη λεωφόρο Συγγρού.

Παράλληλα, η Αστυνομία προχώρησε λόγω συσσώρευσης υδάτων στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο ύψος του νοσοκομείου Ασκληπείου Βούλας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Επίσης, προσωρινά έκλεισε και ο σταθμός του Μετρό Ευαγγελισμός, λόγω εισρροής υδάτων στό ανώτερο επίπεδο του σταθμού από τις εισόδους. Οι συρμοί διέρχονται από τον σταθμό χωρίς στάση.

 

 

Προβλήματα και στο αεροδρόμιο προκλήθηκαν εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, λόγω της επιδείνωσης των φαινομένων, υπήρξε το απόγευμα επίπτωση στον εναέριο χώρο της Αθήνας με αποτέλεσμα καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις ενώ και στις αφίξεις, τρεις πτήσεις που προσέγγιζαν το Ελευθέριος Βενιζέλος, κατευθύνθηκαν σε άλλα αεροδρόμια.

Συγκεκριμένα, εκτροπές πτήσεων έγιναν σε δρομολόγιο της Ryanair που προσγειώθηκε τελικά στη Θεσσαλονίκη, στην πτήση 636 της British Airways που κατευθύνθηκε στη Ρόδο και στην πτήση της ΚLM 1575 που προσγειώθηκε από την Αθήνα στα Χανιά.

Επιπλέον, για προληπτικούς λόγους και βάσει των κανονισμών ασφαλείας που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις, διακόπηκε η τροφοδοσία των αεροσκαφών με καύσιμο έως ότου μετριασθούν τα καιρικά φαινομένα.

Επίσης, γειτονιές στο κέντρο της Αθήνας όπως στην Ομόνοια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα ενώ πλημμυρισμένοι είναι οι δρόμοι της Κυψέλης, του Μενιδίου, του Γαλατσίου και της Ηλιούπολης.

Δείτε φωτογραφία από την Κυψέλη:

Δείτε tweet:

Δείτε επίσης:

Η κακοκαιρἰα Daniel «σφυροκοπά» Θεσσαλία, Φθιώτιδα, Σποράδες – Αγωνία για τους αγνοουμένους

Ζερεφός για κακοκαιρία: Τρεις φορές περισσότερο νερό από την Μάνδρα, θα ξαναέρθουν τέτοια φαινόμενα»

Κακοκαιρία: «Προσοχή μέχρι αύριο, τα φαινόμενα ενδέχεται να επηρεάσουν την Αττική», είπε ο Κικίλιας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This