Με λευκά τριαντάφυλλα αποχαιρετούν τον 36χρονο Αντώνη, κάτοικοι του Αγίου Νικολάου

Ο δήμος Αγίου Νικολάου αναλαμβάνει τα έξοδα της κηδείας του

Must Read

Σοκαρισμένη όλη η Ελλάδα από τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, ενώ θλίψη και οργή κυριαρχεί στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, τόπο καταγωγής του άτυχου άντρα.

Σε ένδειξη πένθους και διαμαρτυρίας οι επιχειρηματίες του Αγίου Νικολάου έκλεισαν τα μαγαζιά τους και σταμάτησαν τη μουσική, ως έναν φόρο τιμής στον καλόκαρδο Αντώνη.

Καταστηματάρχες και κάτοικοι μάλιστα τοποθέτησαν και ένα κουμπαρά αλληλεγγύης για την οικογένεια του, στο σημείο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκε στις 7 το απόγευμα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.

Συγκινητική η στιγμή που στον ουρανό πέταξαν λευκά περιστέρια, ακολουθώντας στον ουρανό τον Αντώνη.

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, δήλωσε πως η δημοτική αρχή θα στηρίξει την οικογένεια του 36χρονου και ότι αναλαμβάνει όλα τα έξοδα της κηδείας του.

«Εκφράζω την θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά. Άμεσα θα πρέπει να υπάρχει πλήρη διαλεύκανση του θλιβερού συμβάντος. Το ερώτημα που ωστόσο ταλανίζει το σύνολο της κοινωνίας μας – με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται καθημερινά στον ελλαδικό χώρο αλλά και ευρύτερα – είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής, που πραγματικά δεν γνωρίζουμε από ποιους και με ποια κριτήρια μετριέται;

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως ότι μετράει δεν μετριέται απαραίτητα και ότι μετριέται δεν σημαίνει ότι μετράει κιόλας. Στο μέτρο της ασφάλειας, χάσαμε την ελευθερία, στο μέτρο του “πολιτικά ορθού” χάσαμε τον λόγο. Στο μέτρο της αξίας της ζωής, χάσαμε την ίδια τη ζωή», δήλωσε ο κ. Ζερβός.

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This