Μήνυμα του 112 για εκκένωση στο Ομορφοχώρι Λάρισας

Must Read

Μπορεί η κακοκαιρία Daniel να έφυγε μετά τις καταστροφές που προκάλεσε ωστόσο πολλές περιοχές όπως η Λάρισα συνεχίζουν να βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς έχουν υπερχειλίσει τα νερά του Πηνειού και έχουν σκεπάσει πολλά χωριά.

Πριν από λίγο «ήχησε» το 112 για την εκκένωση του χωριού Ομορφοχώρι του Κιλελέρ. Σύμφωνα με το μήνυμα λόγω των έντονων πλημμυρικών φαινομένων, όσοι βρίσκονται στο χωριό καλούνται να κατευθυνθούν προς τον οικισμό Πλατύκαμπο.

«Αν βρίσκεστε στο Ομορφοχώρι του Δήμου Κιλελέρ απομακρυνθείτε προς οικισμό Πλατυκάμπου λόγω έντονων πλημμυρικών φαινομένων. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα που έλαβαν οι κάτοικοι.

Δείτε το μήνυμα:

Εδώ και λίγες ώρες εκφράζονται φόβοι για την πλημμύρα του Πηνειού που μπορεί να οδηγήσει στην πλημμύρα της πόλης της Λάρισας. Ήδη τα νερά του ποταμού έχουν φτάσει τα 10 μέτρα.

Δείτε επίσης:

Κομμένη στα δύο οδικά και σιδηροδρομικά η Ελλάδα – Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Δήμαρχος Λάρισας: «Θέλουμε βοήθεια, αντιπλημμυρικά έγιναν την δεκαετία του 2000»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This