Ο πόλεμος φατριών της τουρκικής μαφίας: Εκτελέστηκαν στη Λούτσα λίγο πριν πετάξουν από το «Ελευθέριος Βενιζέλος»!

Ενέδρα στη συμμορία Μπαρίς Μπογιούν. Όλα τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τη μαφιόζικη εκτέλεση των 6 Τούρκων. Ποιο στοιχείο προκαλεί εντύπωση στις Αρχές

Must Read

Περίπου 60 πυροβολισμοί έπεσαν στη Λούτσα το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας 11/9, με στόχο τους 6 Τούρκους. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για μία σύγκρουση δύο εγκληματικών ομάδων με έδρα την Τουρκία, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο το μακελειό στην Αρτέμιδα, να συνδέεται με μία δολοφονία ενός άνδρα που έγινε στη Γαλλία.

Οι νεκροί βρέθηκαν σε κοντινή απόσταση – περίπου 3 λεπτά με το αυτοκίνητο – από ένα σπίτι το οποίο είχαν κλείσει με βραχυχρόνια μίσθωση. Φαίνεται ότι είχαν βρει καταφύγιο στην Ελλάδα και ετοιμάζονταν την ημέρα της δολοφονίας να διαφύγουν για το εξωτερικό πιθανότατα με αεροπορικές πτήσεις. Οι δολοφονηθέντες πιθανότατα να ήταν μέλη της τουρκικής εγκληματικής οργάνωσης του αρχιμαφιόζου Barış Boyun, των επονομαζόμενων Ντάλντον. Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που βρίσκονται πέριξ του σημείου της δολοφονίας των έξι Τούρκων.

 

«Γαζώθηκαν» λίγο πριν δραπετεύσουν  

Προκαλεί μεγάλη εντύπωση στις ελληνικές Αρχές, για αυτό και έχουν ενημερώσει τις τουρκικές Αρχές, το γεγονός ότι είναι μέλη αντίπαλης συμμορίας από την Τουρκία, τα οποία ταξίδεψαν στην Ελλάδα προκειμένου να εκτελέσουν αυτούς τους έξι, οι οποίοι έχουν ποινικό παρελθόν και φέρεται να εμπλέκονται σε δύο υποθέσεις δολοφονίας στη Γαλλία για τη διακίνηση ναρκωτικών. Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας 31χρονος άντρας, ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει για τη Μυτιλήνη μέσω του αεροδρομίου της Αθήνας και διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του 4 φυσίγγια των 9 mm. Πρόκειται για το διαμέτρημα που χρησιμοποιήθηκε στη μαφιόζικη δολοφονία των 6. Ο άντρας ανακρίνεται από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ανθρωποκτονιών και εξετάζεται η εμπλοκή του στο μακελειό, καθώς φαίνεται να είχε αγοράσει εισιτήριο λίγο μετά τη δολοφονία.

Το χρονικό 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, την ημέρα της δολοφονίας τους εγκατέλειψαν το συγκεκριμένο διαμέρισμα που είχαν ενοικιάσει. Πήραν όλα τα πράγματά τους, επιβιβάστηκαν στο μπλε αυτοκίνητο και έφυγαν. Εκτιμάται ότι θα επιχειρούσαν να διαφύγουν από την Ελλάδα, πιθανότατα αεροπορικώς. Οι πέντε από τους έξι είχαν πάνω τους διαβατήρια και τα προσωπικά τους αντικείμενα. Ο έκτος δεν είχε μαζί του έγγραφα κάτι που προξένησε εντύπωση στους αστυνομικούς, που εξέτασαν ακόμα και το σενάριο να πρόκειται για μέλος αντίπαλης ομάδας. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εντόπισαν μέσω των στοιχείων ταυτότητας που είχαν πάνω τους τα θύματα το διαμέρισμα Airbnb στη Λούτσα, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο της εκτέλεσης. Η έρευνα ξεκίνησε υπό άκρα μυστικότητα το πρωί της Τρίτης, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού. Κυρίως αναζητούνται δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό για να διαπιστωθεί εάν κάποιο άτομο με ποινικό παρελθόν -πλην των έξι που δολοφονήθηκαν- βρέθηκε στο συγκεκριμένο οίκημα. Τα θύματα εκτιμάται ότι είχαν βρει καταφύγιο στην Αττική γνωρίζοντας ότι έχουν μπει στο στόχαστρο αντίπαλης συμμορίας. Οι δράστες ενδεχομένως να ήξεραν ακόμα και το που βρίσκεται το διαμέρισμα Airbnb και να το είχαν θέσει υπό παρακολούθηση. Αίσθηση προκαλεί ότι οι «εχθροί» των Τούρκων που δολοφονήθηκαν στη Λούτσα, οι οποίοι είναι σκληροί ποινικοί με έδρα την Τουρκία, εντοπίστηκαν στη χώρα μας.

 

 

Με το θέμα ασχολούνται εκτενώς τα τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία αντλούν πληροφορίες από του τουρκικές υπηρεσίες ασφαλείας. Οι Τούρκοι φαίνεται ότι από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται, καθώς η τουρκική Αστυνομία είχε ασχοληθεί με τα συγκεκριμένα άτομα, με αποτέλεσμα να γίνουν οι σχετικές διαρροές στα τουρκικά ΜΜΕ. Τα θύματα, όπως έγραψαν πρώτα τα media της γείτονος, ανήκουν στη συμμορία διαβόητου Τούρκου που είναι αρχηγός μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης.

 

 

Άγνωστο είναι εάν κατάφεραν να εξαφανιστούν οι δράστες της εκτέλεσης. Η πιθανότερη εκδοχή είναι να πρόκειται για «εισαγόμενους» εκτελεστές, δηλαδή για άτομα που ήρθαν στην Αττική για να κάνουν τη δολοφονία και στη συνέχεια να επιστρέψουν στη βάση τους.

 

Διαβάστε ακόμα:

Βρέθηκε το κρησφύγετο των 6 θυμάτων στην Λούτσα – Βεντέτα αντίπαλων συμμοριών βλέπουν οι Αρχές

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This