Βρέθηκε το κρησφύγετο των 6 θυμάτων στην Λούτσα – Βεντέτα αντίπαλων συμμοριών βλέπουν οι Αρχές

Δεν αποκλείεται τα θύματα να ήταν μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης στην Τουρκία που αναλάμβανε συμβόλαια θανάτου

Must Read

Εντοπίστηκε το σπίτι, το οποίο φέρεται να χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο οι έξι αλλοδαποί που δολοφονήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην Λούτσα, σε ανταλλαγή πυροβολισμών για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το σπίτι των αλλοδαπών είναι πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας τους στην Λούτσα και οι εκτελεστές εντόπισαν το σπίτι και τους περίμεναν σε κοντινή απόσταση.

Πρόκειται για ένα Airbnb, στο οποίο αυτή την ώρα γίνεται έρευνα από κλιμάκιο της Σήμανσης μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον από την πρώτη εξερεύνηση κάτι άλλο εκτός από στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των θυμάτων.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν αποκλείεται τα θύματα να ήταν μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης στην Τουρκία που αναλάμβανε συμβόλαια θανάτου και μάλιστα η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση πριν από δύο μήνες είχε αναλάβει την εκτέλεση δύο ανθρώπων στην Γαλλία. Όλα δείχνουν ότι έπειτα από εκείνη την δολοφονία οι έξι Τούρκοι έφτασαν στην χώρα μας, χωρίς να διευκρινίζεται εάν πήραν μέρος στην εν λόγω δολοφονία ή όχι. Μπήκαν μέσω social media σε αντιπαλότητα με μια άλλη εγκληματική οργάνωση στην Τουρκία ανταλλάσσοντας περιπαικτικά βίντεο και μηνύματα, και προκαλώντας η μία ομάδα την άλλη.

Επίσης, επιβεβαιώνεται η αρχική υποψία των Αρχών ότι οι δράστες παρέσυραν στο συγκεκριμένο σημείο τα θύματά τους και λίγο αργότερα τα εκτέλεσαν.

Η σκηνή του εγκλήματος

Μέχρι τα ξημερώματα οι αξιωματικοί της Ασφάλειας προσπαθούσαν να αποκρυπτογραφήσουν την σκηνή του εγκλήματος και όσο προχωρούσε η έρευνα τόσο περισσότερα ερωτήματα τους δημιουργούνταν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν βρέθηκαν όπλα στο αυτοκίνητο ενώ το γεγονός ότι ήταν έξι άνδρες μέσα σε ένα όχημα μπορεί να τους οδηγήσει μόνο στο συμπέρασμα ότι η μετακίνηση τους ήταν αιφνιδιαστική και γνώριζαν ότι θα μετακινηθούν σε κάποια κοντινή απόσταση.

Επίσης, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί ανέφεραν «πως είναι δυνατόν να πηγαίνουν σε ραντεβού το οποίο μάλιστα έφτασε μέχρι και την στυγνή δολοφονία, χωρίς κανένας τους να έχει πάνω του όπλο; Είναι πρωτοφανές στα χρονικά να συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Οι πλαστές γερμανικές πινακίδες ήταν κολλημένες πάνω στο παλιό αυτοκίνητο των θυμάτων ενώ εξετάζεται με προσοχή μια μαρτυρία που αναφέρει ότι λίγο νωρίτερα είχαν δει μια μηχανή και ένα μαύρο αυτοκίνητοι ίδιου τύπου με των θυμάτων να βρίσκεται στην περιοχή, επίσης με γερμανικές πινακίδες.

Τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν για την δολοφονία ήταν δύο ή τρία ενώ μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί κάλυκες μόνο των 9 χιλιοστών, που σημάνει ότι οι δράστες της δολοφονίας ήταν τουλάχιστον δύο. Οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο από τους αστυνομικούς είναι 60.

Συνελήφθη Τούρκος με σφαίρες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Συναγερμός μετά το μακελειό στην Λούτσα

Τα θύματα ήταν τα τέσσερα μέσα στο αυτοκίνητο, που σημαίνει ότι δέχθηκαν ακαριαία την δολοφονική επίθεση, ενώ τα δύο έξω από το όχημα με πιθανότερο σενάριο ο ένας να ήταν ο οδηγός που προσπάθησε να φύγει και ο δεύτερος να βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και επίσης να προσπάθησε να κατέβει από το ΙΧ.

Πάντως, εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο, με μικρότερες όμως πιθανότητες, κάποιος από τους νεκρούς που βρέθηκαν έξω από το ΙΧ να μην ήταν από την ομάδα των θυμάτων. Ωστόσο, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ επαναλαμβάνουν ότι αυτό το σενάριο συγκεντρώνει σχεδόν μηδαμινές πιθανότητες.

Σε ερευνητικό επίπεδο το βασικό για τους αστυνομικούς αυτήν την στιγμή είναι να τους απαντήσουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων αν υπάρχει στην βάση δεδομένων τα πραγματικά στοιχεία των νεκρών, οι οποίοι όλα δείχνουν ότι είναι Τούρκοι με γαλλικές ταυτότητες, ενώ ένας από αυτούς είχε πάνω του και τουρκική ταυτότητα.

Πάντως, με τα στοιχεία που αναγράφονται στις ταυτότητες δεν φαίνεται να έχουν απασχολήσει τις ελληνικές Αρχές, όμως οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για πλαστά στοιχεία.

Μακελειό στη Λούτσα: Στενοί συνεργάτες σεσημασμένου Τούρκου αρχιμαφιόζου οι έξι νεκροί σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ

Τα κινητά τηλέφωνα

Το βασικό, επίσης, στοιχείο από το οποίο θα αρχίσουν να ξετυλίγουν το κουβάρι ερευνητικά είναι τα κινητά τους τηλέφωνα, καθώς αυτά βρέθηκαν πάνω τους και έχει ζητηθεί να ξεκινήσει η εξερεύνηση από τις τελευταίες κλήσεις που είχαν κάνει ή που είχαν δεχθεί.

Την ίδια ώρα, κλιμάκιο σαρώνει την γύρω περιοχή ψάχνοντας σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας το οίκημα στο οποίο διέμεναν οι νεκροί. Τα σενάρια πάντως που έχουν πέσει στο τραπέζι μέχρι στιγμής είναι να πρόκειται για ναρκωτικά ή για λαθροδιακίνηση, χωρίς ακόμη κανείς να μπορεί να δώσει ασφαλείς πιθανότητες στο ένα ή στο άλλο σενάριο.

Τα νεότερα στοιχεία αναφέρουν πως η ομάδα των 6 δολοφονημένων στην Λούτσα ετοιμάζονταν άρον άρον να αναχωρήσει από την χώρα μας και γι’ αυτό στοιβάχτηκαν έξι άτομα στο παλιό Ford παίρνοντας μαζί και τις βαλίτσες τους. Πιθανότατα γνώριζαν ότι έχει σφραγιστεί σε βάρος τους συμβόλαιο θανάτου.

Οι πιστολέρο, που εκτιμάται από τους αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ ότι τους παρακολουθούσαν και γνώριζαν το δρομολόγιο τους, έστησαν καρτέρι και εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου με επαγγελματικό τρόπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This