Κατέρρευσε η γέφυρα στον Παλαιόπυργο μετά τις πλημμύρες!

Πρόσβαση στην περιοχή μέσω Πυργετού

Must Read

Δεν άντεξε και κατέρρευσε η γέφυρα στον Παλαιόπυργο Λάρισας. Η συγκεκριμένη γέφυρα συνδέει τον Παλαιόπυργο με την Αλεξανδρινή, τα παραλιακά χωριά του Δήμου Τεμπών και τον Στρίντζο και έβγαινε προς τον κεντρικό δρόμο Ομολίου προς το Στόμιο.

Η Λάρισα συνεχίζει να μετράει τις πληγές της. Μετά τις πλημμύρες, κατέρρευσε η μεγάλη γέφυρα στον Παλαιόπυργο που χρησιμοποιούσαν καθημερινά εκατοντάδες άτομα. Οι κάτοικοι της περιοχής που την χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους, είναι αναγκασμένοι πλέον να κάνουν έναν ολόκληρο κύκλο για να φτάσουν στους προορισμούς τους. Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This