Παππούς έδινε 600 ευρώ σε 14χρονες για ερωτικές περιπτύξεις!

Παραπέμφθηκε στην δικαιοσύνη

Must Read

Μπορεί να καταδικάστηκε σε φυλάκιση αλλά αφέθηκε τελικά ελεύθερος ένας 64χρονος από τον Βόλο ο οποίος άπλωσε τα χέρια του και άγγιξε δύο μαθήτριες μόλις 14 ετών στις Σποράδες!

Όλα ξεκίνησαν την Δευτέρα όταν ο άνδρας που έχει καταγωγή από την Αλβανία βρέθηκε στο νησί για να εργαστεί σε οικοδομή.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο 64χρονος πλησίασε τις δύο 14χρονες και τους έδινε 600 ευρώ για να πάνε σε απομονωμένη περιοχή και τον πάρουν αγκαλιά και να προχωρήσουν σε μεταξύ τους περιπτύξεις!

Η μία από τις ανήλικες αν και σοκαρίστηκε τράβηξε σε βίντεο τον 64χρονο. Άμεσα ενημέρωσε τον πατέρα της και το πρωί της Τρίτης κατέθεσε μήνυση και ο 64χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Χθες ο άνδρας παραπέμφθηκε σε δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και κατέθεσαν ως μάρτυρες εναντίον του η ανήλικη και ο πατέρας της, επίσης αλβανικής καταγωγής.

Ο 64χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο και ισχυρίστηκε ότι έκανε πλάκα. Μάλιστα σε κάποια στιγμή άρχισε να κλαίει και να ζητάει συγνώμη. Είχε στο πλευρό του την σύζυγό του που τον υπερασπίστηκε μιλώντας για το ήθος του και την εργατικότητά του.

Η ανήλικη κατέθεσε πως ο 64χρονος ακούμπησε εκείνη και την φίλη της στα γόνατα ενώ είχε φίλησε την φίλη της στο μάγουλο.

Σύμφωνα με το gegonota.news, το δικαστήριο αναγνώρισε για τον 64χρονο το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών. Διέταξε την έκτιση ποινής 30 ημερών και του έδωσε το δικαίωμα έφεσης που έχει αναστέλλουσα δύναμη, και αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This