Εκτέλεση στον Πειραιά: «Επιτέλους, τον τελείωσα, επιτέλους τον σκότωσα» φέρεται να είπε ο 68χρονος δράστης

«Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι»

Must Read

Ένα ακόμη αναπάντεχο έγκλημα ήρθε σήμερα να συγκλονίσει την κοινή γνώμη, με έναν 68χρονο άνδρα να πυροβολεί με την καραμπίνα του και να δολοφονεί εν ψυχρώ έναν 40χρονο υπάλληλο ιδιωτικού υπαίθριου πάρκινγκ στον Πειραιά, με τον οποίο είχε προηγουμένως διαπληκτιστεί.

Ο δράστης συνελήφθη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. λίγη ώρα μετά την αιμοσταγή πράξη του, η οποία έλαβε χώρα σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους του Πειραιά, παρουσία δεκάδων ανθρώπων που άθελά τους έγιναν μάρτυρες του φονικού, με το ρεπορτάζ να αποκαλύπτει πως ο 68χρονος είχε «βάλει στο μάτι» τους υπαλλήλους της συγκεκριμένης επιχείρησης, καθώς «επέμεναν» να… βάζουν αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, κατά την άφιξή του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, ο 68χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Σύμφωνα, εξάλλου, με αυτόπτες μάρτυρες, τη στιγμή που ο ηλικιωμένος εκτέλεσε τον 40χρονο παρκαδόρο, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, πυροβολώντας τον εξ επαφής στο κεφάλι και δίνοντάς του, στη συνέχεια, τη «χαριστική» βολή, είπε «επιτέλους, τον “τελείωσα”, επιτέλους τον σκότωσα»!

Τουλάχιστον πέντε ένοπλοι αστυνομικοί είχαν ακροβολιστεί γύρω από την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε ο ηλικιωμένος, με πλάνα από βίντεο να τούς δείχνει να συνομιλούν με τον δράστη και να παραμένουν σε κατάσταση συναγερμού τη στιγμή, περιμένοντας να βγει από την πολυκατοικία για να τον συλλάβουν. Πράγματι, με το που ο 68χρονος βγαίνει στο πεζοδρόμιο, εμφανίζονται οκτώ αστυνομικοί, οι οποίοι τον ακινητοποιούν και τού περνούν χειροπέδες.

Με βάση το ρεπορτάζ του MEGA, ο δράστης είχε απειλήσει στο παρελθόν το θύμα ότι θα τον σκότωνε, ενώ περίοικοι υποστηρίζουν πως ο 68χρονος ήταν ένας άνθρωπος που δημιουργούσε συχνά προστριβές στη γειτονιά με αρκετό κόσμο, καθώς, ως φαίνεται… όλα τον ενοχλούσαν. Όσον αφορά, εξάλλου, στο όπλο του εγκλήματος, φέρεται να ήταν παλιό, κειμήλιο από τον πατέρα του δράστη και να μην ήταν δηλωμένο.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα ο ALPHA και η εκπομπή «T-Live», το θύμα ήταν αλβανικής καταγωγής, με τους συναδέλφους του να μιλούν για ένα ήσυχο και καλό παιδί. Στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού μεταδόθηκε επίσης πως η γειτονιά κάνει λόγο για ένα «χαμογελαστό, ευγενικό, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα»

Κατά πληροφορίες πριν από το αιματηρό περιστατικό υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών, με τον ηλικιωμένο να «πετάγεται» κατόπιν σπίτι του, να παίρνει την κυνηγετική καραμπίνα του και να επιστρέφει στο πάρκινγκ για να εκτελέσει με εντυπωσιακή ψυχραιμία τον 40χρονο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This