Στρατιωτικός εισαγγελέας για τις φωτογραφίες με τα «πνιγμένα» ελικόπτερα στο Στεφανοβίκειο

Must Read

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τα ελικόπτερα που βρέθηκαν να «κολυμπάνε» στην αεροπορική βάση στο Στεφανοβίκειο της Μαγνησίας, εξαιτίας των φονικών πλημμυρών στη Θεσσαλία, οι οποίες, ωστόσο, αφορούν στις φωτογραφίες που αποκάλυψαν το ντροπιαστικό συμβάν, καθώς, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η στρατιωτική ηγεσία ενδιαφέρεται κυρίως για το γεγονός της διαρροής των εν λόγω φωτογραφιών.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, το θέμα βρίσκεται από την Παρασκευή 15/9 σε στρατιωτικό εισαγγελέα, ο οποίος έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρεθούν τα πρόσωπα που τράβηξαν τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα. Η δίωξη διατάχθηκε με την κατηγορία της υπονόμευσης του φρονήματος των Ενόπλων Δυνάμεων και της εμπιστοσύνης των πολιτών προς το στράτευμα.

Αξίζει να αναφερθεί πως, μετά τη διαρροή των επίμαχων φωτογραφιών, το ΓΕΣ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες με τα ελικόπτερα μέσα στη βάση, στις οποίες η μόνη διαφορά με εκείνες που διέρρευσαν, είναι ότι δεν εμφάνιζαν τα ελικόπτερα βυθισμένα στο νερό. Όταν δηλαδή τα ελικόπτερα εμφανίζονται εκτός νερού δεν αποτελεί κρατικό μυστικό, αλλά όταν εμφανίζονται μέσα στο νερό, όλως περιέργως τίθεται θέμα εθνικής ασφάλειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This