«Δεν δολοφόνησαν μόνο τα παιδιά μας αλλά τις οικογένειές μας» ξεσπά ο πατέρας της Τοπαλούδη

Οργή και τεράστια θλίψη

Must Read

«Με πιάνουν τα γέλια όταν μιλάμε για το τεκμήριο της αθωότητας. Όταν οι εγκληματικές ενέργειες και οι τρόποι με τους οποίους μεταχειρίστηκαν το κορίτσι μας και οι βασανισμοί που δέχτηκε είναι πασιφανείς, τότε για ποιο τεκμήριο της αθωότητας μιλάμε;» ανέφερε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη μετά το «όχι» της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου στην αναίρεση της καταδικαστικής απόφασης για τους δυο κατηγορουμένους, οι οποίοι εκτίουν ισόβια και επιπλέον 15 χρόνια κάθειρξη για το βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

«Γιατί να μην μπει ο όρος οικογενειοκτονία στον Ποινικό Κώδικα;»

Αναφερόμενος στην αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Εφετείου των δύο καταδικασθέντων, ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης, μιλά για τους δολοφόνους της κόρης του, οι οποίοι επικαλούνται το τεκμήριο της αθωότητας αλλά και την εσφαλμένη εφαρμογή του νόμου επειδή κατά τη διάρκεια της δίκης η κοινή γνώμη ήταν στραμμένη εναντίον τους. Ενώ πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως «αυτά τα δύο μπουμπούκια ήταν γνωστά στην κοινωνία της Ρόδου». Αξίζει να σημειωθεί και μία ακόμη παράμετρος στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Τοπαλούδης και η οποία ταλαιπωρεί όλες τις δυστυχισμένες οικογένειες που έχουν χάσει έναν δικό τους άνθρωπο. «40 δίκες και 45 μαζί με τον Άρειο Πάγο είναι συνολικά εκείνες που πραγματοποιήθηκαν. Αν αναλογιστείτε επί 2.000 χιλιόμετρα από το Διδυμότειχο, θα ήταν σαν να κάναμε τον γύρο του κόσμου δύο φορές με το αυτοκίνητό μας. Αυτά τα έξοδα κανένας δεν έχει αφήσει στην οικογένεια μας και ούτε στις υπόλοιπες οικογένειες που δυστυχώς θα βρεθούν και αυτές στην ίδια μοίρα με τη δικιά μας να φτάσουν οι εγκληματίες μέχρι τον Άρειο Πάγο. Το έχουν αυτό το δικαίωμα, δεν το αρνείται κανένας. Αλλά όμως επιτέλους η πολιτεία να ενσκήψει και στα προβλήματα και κυρίως στα οικονομικά, δεν μιλάω για τα ψυχικά, που κάθε φορά ζητιανεύουμε για να έρθουμε στην Αθήνα για τα δικαστήρια» και πρόσθεσε «Που είναι αυτό το ρημάδι κράτος για τις οικογένειες των θυμάτων. Καλά κάνει και δέχεται τις ενστάσεις, τα εφετεία και τους Άρειος Πάγος για τους εγκληματίες, αλλά όμως να υπάρχει μία προϋπόθεση. Να καταβάλλετε εσείς οι εγκληματίες το ποσό για όλα τα δικαστικά έξοδα, για τους αρεοπαγίτες, για τους δικαστές, για τις οικογένειες των θυμάτων και μετά να δέχεστε εσείς σαν κράτος να γίνει ένσταση, το Εφετείο ή ο Άρειος Πάγος. Εκεί θα δοθεί η μαγκιά σας. Όχι να πληρώνουμε και εμείς ως Έλληνες φορολογούμενοι τον δωρεάν δικηγόρο του εγκληματία του παιδιού μας».

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This