Χειροπέδες σε 54χρονο που πέταξε φωτοβολίδα στο λιμάνι Ηρακλείου για να αποχαιρετίσει το νεοσύλλεκτο γιο του!

Αν έπεφτε μέσα στον κόσμο πιθανότατα θα υπήρχαν συνέπειες

Must Read

Αναπάντεχη τροπή πήρε ο αποχαιρετισμός ενός νεοσύλλεκτου από την οικογένεια του χθες το βράδυ στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης.

Στο νησί υπάρχει ένα «έθιμο» σύμφωνα με το οποίο ολόκληρη η οικογένεια αλλά και οι συγγενείς και οι φίλοι του νεοσύλλεκτου τον ξεπροβοδίζουν για τον στρατό με ευχές, κάνοντας τη στιγμή να μοιάζει με μια μικρή γιορτή.

Χθες, όμως, ο πατέρας ενός νεαρού το παράκανε και από την χαρά του πέταξε μέσα στο λιμάνι μια φωτοβολίδα τύπου «αλεξίπτωτο» η οποία «προσγειώθηκε» στο ταχύπλοο «Thunder» που εκτελεί το δρομολόγιο Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο , στο οποίο εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέλη του πληρώματος!

Ευτυχώς, η φωτοβολίδα έπεσε δίπλα στον εξαερισμό και δεν σημειώθηκαν ζημιές στο σκάφος ούτε τραυματίστηκαν τα μέλη του πληρώματος, μόνο καπνοί εισήλθαν στο εσωτερικό του πλοίου. Όπως λένε αρμόδιες πηγές, αν είχε πέσει μέσα στον κόσμο θα υπήρχαν άλλες συνέπειες!

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον 54χρονο για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως παραδέχθηκε την πράξη του αλλά υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι αυτό που πέταξε ήταν φωτοβολίδα αλεξίπτωτου, αλλά απλή φωτοβολίδα ή καπνογόνο Σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ θα του επιβληθεί το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Στο λιμάνι κάθε φορά που γίνεται ο αποχαιρετισμός σε όσους πηγαίνουν στο στρατό υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη για να αποφευχθούν παρατράγουδα.

(πηγή φωτογραφίας ΕΡΤ)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This