Θεσσαλονίκη: Αδέρφια κρατούσαν όμηρους μετανάστες και τους χτυπούσαν!

Ο σκοπός τους ήταν να τους αποσπάσουν χρήματα

Must Read

Εφιαλτικές μέρες περνούσαν δέκα αλλοδαποί τους οποίος δύο αδέρφια είχαν σχεδόν φυλακίσει σε σπίτι στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης χωρίς την θέλησή τους και τους χτυπούσαν με απώτερο σκοπό να τους πάρουν χρήματα!

Οι αλλοδαποί αναπνέουν πια με ανακούφιση καθώς μετά την αξιοποίηση πληροφορίων από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης το εγκαταλελειμμένο σπίτι στο οποίο βρίσκονταν εντοπίστηκε, εκείνοι απελευθερώθηκαν και τα δύο αδέρφια, ένας 33χρονος και μία 38χρονη αντίστοιχα συνελήφθησαν.

Δείτε φωτογραφία από το σπίτι:

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της αρπαγής, της παράνομης κατακράτησης, της εκβίασης και της παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε οι αλλοδαποί ήταν μετανάστες που στερούνταν εγγράφων και τα δύο αδέρφια τους χτυπούσαν αρκετές φορές με σκοπό να αποκομίσουν περισσότερα χρήματα.

Δείτε φωτογραφία:

Στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, σε διαμέρισμα άλλου κτηρίου όπου διαμένει 30χρονος αλλοδαπός, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία συσκευασία που περιείχε κάνναβη συνολικού 78,5 γραμμαρίων, ένα μαχαίρι πολεμικού τύπου και ένα μαχαίρι – μπαλτάς. Ο νεαρός συνελήφθη επίσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This