Μετ’ εμποδίων οι μετακινήσεις φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού λόγω της απεργίας στα ΜΜΜ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στη Γραμμή 1 του Ηλεκτρικού, με τον οποίο επρόκειτο να μετακινηθούν αρκετοί εξ αυτών, καθώς ο συρμός διέρχεται και από τα δύο γήπεδα

Must Read

Εντός έδρας παίζουν σήμερα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των ομίλων του φετινού Europa League, ωστόσο, οι φίλαθλοί τους θα δυσκολευτούν να φτάσουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο ΟΑΚΑ, καθώς απεργούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Οι δύο «αιώνιοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεκινούν σήμερα τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση, με τους «πράσινους» να υποδέχονται στις 19:45 στο ΟΑΚΑ την ισπανική Βιγιαρεάλ και τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν στις 22:00 τη γερμανική Φράιμπουργκ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ωστόσο, από σήμερα το πρωί έχουν τραβήξει «χειρόφρενο» τα μέσα σταθερής τροχιάς, λόγω της πανελλαδικής πανεργατικής απεργιακής κινητοποίησης που εξαγγέλθηκε ως αντίδραση στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στη Γραμμή 1 του Ηλεκτρικού, όπου υπάρχουν στάσεις έξω από το ΟΑΚΑ και το «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς δεν θα λειτουργήσει καθόλου. Λύση δίνουν μερικά λεωφορεία, με το 040 να εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό από Αθήνα ως Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και το 550 από Κηφισιά έως Πειραιά.

Σημειώνεται, επίσης, ότι εκτός λειτουργίας είναι οι Γραμμές 2 και 3 του Μετρό, ενώ στο Τραμ θα υπάρχει στάση εργασίας από τις 13:30 έως τη λήξη της βάρδιας. Τα Τρόλεϊ λειτουργούν από τις 9:00 έως τις 21:00, ενώ στον Προαστιακό θα γίνει στάση εργασίας από τις 21:00 μέχρι τα μεσάνυχτα. Συγκεκριμένα, η Hellenic Train ανακοίνωσε ότι, λόγω της 3ωρης στάσης εργασίας των σιδηροδρομικών, θα υπάρξουν ματαιώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Αθηνών και Πάτρας.

Όσον αφορά, τέλος, στη στάση εργασίας που είχαν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της Αθήνας για σήμερα το πρωί και το βράδυ, με έκτακτη ανακοίνωσή του το Συνδικάτο την ανέστειλε καθώς η εν λόγω κινητοποίηση κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική.

*φωτο αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This