Εκλεκτός του «επιτελικού κράτους» ο εκβιαστής αξιωματικός της αστυνομίας!

Must Read

Ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος σε νησί του Αιγαίου που συνελήφθη από κλιμάκιο των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ για εκβίαση κατά συρροή, έχει πολύ γερές «πλάτες» στο Μαξίμου.

Τόσο γερές πλάτες, που φαίνεται ότι ήταν μία από τις αιτίες για την πρωτοφανή εξέλιξη με την αποπομπή του πρώην αρχηγού της αστυνομίας, ο οποίος είχε στείλει και την συγκλονιστική επιστολή παραίτησης.

Η αντικατάσταση του αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα από Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, ενώ ο ίδιος, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι «ξηλώνεται» από την θέση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση – κόλαφο καταγγέλοντας «συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας». Είναι η πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κράτους που συνέβη κάτι τέτοιο.

Ένα από αυτά τα κέντρα εξουσίας είχε σώσει σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο στέλεχος της ΕΛΑΣ το οποίο σήμερα κατηγορείται για εκβιασμό. Ο πρώην αρχηγός είχε εντοπίσει την έκνομη δράση του, σε άλλο νησί των Κυκλάδων, το μέγαρο Μαξίμου όμως τότε, τον έσωσε!

Η υπόθεση έχει τεράστιο παρασκήνιο και θα επανέλθουμε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This