Mάχες σώμα με σώμα στον Ασπρόπυργο μεταξύ της ΟΠΚΕ και συμμοριών!

Must Read

Mάχες σώμα με σώμα στον Ασπρόπυργο μεταξύ της ΟΠΚΕ και συμμοριών που επιχείρησαν να εισβάλουν με φορτηγά σε αποθήκη για να την ληστέψουν με αποτέλεσμα να παρέμβει η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος και αυτή τη στιγμή γίνονται πραγματικές μάχες.

Οι άνθρωποι στην περιοχή είναι σε απόγνωση, κυρίως οι επιχειρηματίες και οι επιχειρήσεις, καθώς για πολλοστή φορά πολυάριθμες συμμορίες ληστεύουν και καταστρέφουν την περιουσία και τις επενδύσεις που δίνουν δουλειά σε κόσμο.

Ειδικά στην συγκεκριμένη αποθήκη που υπέστη ζημιές από τις πρόσφατες πυρκαγιές, τις τελευταίες εβδομάδες έχουν εισβάλει δεκάδες φορές οι εγκληματίες που όμως παραμένουν ατιμώρητοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This