SOS για Θεσσαλία από Μαρουσάκη: Θα πέσουν 300-500 τόνοι νερού ανά στρέμμα!

Θα επηρεαστεί όλη η Ελλάδα από τον Elias

Must Read

Το «καμπανάκι» του κινδύνου σχετικά με την Θεσσαλία κρούει εκ νέου ο Κλέαρχος Μαρουσάκης καθώς όπως λέει στο πλαίσιο της νέας κακοκαιρίας Elias θα πέσει πολύ νερό και συγκεκριμένα 300 – 500 τόνοι!

Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, οι περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel θα επηρεαστούν από τα νέα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Όπως ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό Open, από το πρωί «έχουν ξεκινήσει καταιγίδες προς την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και κινείται σιγά σιγά το σύστημα πιο νότια και οργανώνεται και το βαρομετρικό χαμηλό με τις ηλεκτρικές εκκενώσεις μέσα στο Ιόνιο. Είναι ένα κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα αφορά στην ουσία τα 2/3 της χώρας».

Και πρόσθεσε:

«Οι περιοχές που δεν θα επηρεαστούν τόσο πολύ θα είναι αυτές από το ύψος της Θεσσαλίας και πιο βόρεια. Εκεί σήμερα θα έχουμε βροχές και καταιγίδες, κυρίως στην κεντρική Μακεδονία και από το απόγευμα – βράδυ θα μιλάμε για το δεύτερο ισχυρότερο κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα αφορά τη δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα».

Δείτε βίντεο:

 

Όσο για την Αττική, θα επηρεαστεί ιδιαίτερα την Τετάρτη και την Πέμπτη. Μάλιστα τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά την Πέμπτη. Επίσης, βροχές θα πέσουν σε Πελοπόννησο, Κυκλάδες, Κρήτη όσο η κακοκαιρία θα απομακρύνεται από τη χώρα μας.

Στη συνέχεια ο καιρός θα είναι πιο «ομαλός» με πιο ήπιες βροχοπτώσεις.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην Θεσσαλία στην οποία, σύμφωνα με τις προβλέψεις, αναμένεται να πέσουν 300-500 τόνους νερό από σήμερα ανά στρέμμα, μέχρι και την Πέμπτη.

Τέλος, και η Λαμία θα δεχθεί την «μανία» της νέας κακοκαιρίας.

Δείτε επίσης:

Θεσσαλία: Τηλεκπαίδευση ως και την Τετάρτη στα σχολεία – Διαδικτυακά τα μαθήματα και στο Πανεπιστήμιο

Ε. Λέκκας για νέα κακοκαιρία: «Μεγάλη πιθανότητα για κατολισθήσεις, να δοθεί βαρύτητα εκεί»

Σε κόκκινο συναγερμό η Θεσσαλία για την κακοκαιρία Elias: Τρόμος στα πλημμυρισμένα χωριά

Επέκταση της κακοκαιρίας από σήμερα: Πού θα πέσουν βροχές και καταιγίδες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This