Κακοκαιρία Elias: Προειδοποίηση για Πελοπόννησο, Στερεά και Θεσσαλία

Aπό τα ξημερώματα η Θεσσαλία θα δεχθεί μεγάλο όγκο νερού

Must Read

Νέα πρόγνωση για την πορεία της κακοκαιρίας Elias από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. Ο μετεωρολόγος του ΟΡΕΝ ανέφερε ότι τα καιρικά φαινόμενα έχουν αργή εξέλιξη καθώς η κακοκαιρία είναι εγκλωβισμένη στο Ιόνιο.

Προειδοποιητικό 112 για την κακοκαιρία «Elias» στη… μισή Ελλάδα – «Κατά λάθος» έστειλαν και στην Αττική!

Σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη, αυτήν την ώρα σημειώνονται καταιγίδες στην βόρεια Πελοπόννησο και κατευθύνονται βορειότερα και αναμένεται να περάσουν τον Κορινθιακό Κόλπο και να «χτυπήσουν» την κεντρική Στερεά Ελλάδα. Επισήμανε, επίσης, ότι από τα ξημερώματα οι καταιγίδες θα χτυπήσουν και την περιοχή της Θεσσαλίας.

Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες

Ο μετεωρολόγος επισήμανε ότι το χαμηλό βαρομετρικό θα επηρεάσει τα βορειότερα τμήματα της Πελοποννήσου, την δυτική και κεντρική Στερεά, και στην συνέχεια τμήματα της δυτικής και νότιας Θεσσαλίας, όπου θα δεχθούν μεγάλο όγκο νερού, και ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Την Τετάρτη, η κακοκαιρία Elias θα επιμείνει στις ίδιες περιοχές ενώ θα κινηθεί λίγο πιο ανατολικά επηρεάζοντας το μεγαλύτερο τμήμα της Πελοποννήσου, την κεντρική βορειοανατολική Στερεά και την κεντρική, ανατολική και νότια Θεσσαλία. Έντονα φαινόμενα θα παρατηρηθούν και στην βόρεια Εύβοια.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να λάβουν «παράταση» και να ξεκινήσουν την υποχώρησή τους μετά την Πέμπτη.

Δείτε live την κακοκαιρία Elias

Κόρινθος: Υπερχείλισαν ρέματα στον Δήμο Νεμέας

Σύμφωνα με το τοπικό korinthostv.gr, ισχυρή βροχόπτωση έπληξε τα χωριά του Δήμου Νεμέας, όπως τα Αηδόνια και το Πετρί. Στο δεύτερο φούσκωσαν τα ρέματα μετά την έντονη νεροποντή, ενώ νωρίτερα υπερχείλισε το ρέμα στα Αηδόνια.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This