Όταν ανακοινώθηκε το «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ, στο Ποδηλατοδρόμιο διεξαγόταν πρωτάθλημα Μπριτζ!

Αποφασίστηκε η άμεση εκκένωση του χώρου από τους διοργανωτές

Must Read

Με τις… τράπουλες στα χέρια αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν άρον άρον το Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ οι συμμετέχοντες στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Μπριτζ, καθώς από τους διοργανωτές αποφασίστηκε η άμεση εκκένωση του χώρου!

Η είδηση ότι το Ολυμπιακό Στάδιο και το Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να κλείσουν μέχρι νεοτέρας, λόγω προβλημάτων στατικότητας στα εμβληματικά στέγαστρα Καλατράβα βρήκε τη δεύτερη εγκατάσταση γεμάτη κόσμο, καθώς στο πρωτάθλημα Μπριτζ είχαν δηλώσει συμμετοχή 1.000 παίκτες του δημοφιλούς χαρτοπαικτικού σπορ από ολόκληρη την Ελλάδα. Ωστόσο, με το που έγινε γνωστή η απόφαση για το «λουκέτο», αμέσως διακόπηκαν οι αγώνες και άρχισε να εκκενώνεται η εγκατάσταση.

Σημειώνεται πως το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Μπριτζ (3ης βαθμίδας) ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή και θα ολοκληρωνόταν μεθαύριο, Κυριακή 1η Οκτωβρίου, με την απόφαση της άμεσης εκκένωσης του χώρου του Ποδηλατοδρομίου να ανακοινώνεται από τα μεγάφωνα γύρω στις 10 το βράδυ. Σύμφωνα με ανάρτηση συμμετέχοντα, η διοργάνωση θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με τη σχετική έκθεση του ΤΑΙΠΕΔ, οι μεταλλικές κατασκευές του στεγάστρου Καλατράβα δεν ανταποκρίνονται στα κανονιστικά επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να κλείσουν το Ολυμπιακό Στάδιο και το Ποδηλατοδρόμιο, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως αναμένεται να παραμείνουν κλειστά για τουλάχιστον δύο χρόνια.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This