Άγιος Παντελεήμονας: «Άκουσα 4-5 πυροβολισμούς», λέει γείτονας για το έγκλημα!

Must Read

Σοκ προκαλούν οι νεότερες πληροφορίες και μαρτυρίες που έρχονται στην δημοσιότητα για το άγριο φονικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Άγιο Παντελεήμονα με θύμα έναν 50χρονο άνδρα!

Θυμίζουμε, ο 74χρονος δράστης διασκέδαζε μαζί με τον 50χρονο και τη σύζυγό του στο σπίτι του ζευγαριού, με τον ηλικιωμένο να φεύγει προσωρινά, ισχυριζόμενος ότι ένιωθε αδιαθεσία, επιστρέφοντας αργότερα και ανοίγοντας πυρ κατά του 50χρονου και της συζύγου του. Ο 50χρονος κατέληξε, ενώ η 45χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με τραύμα στην ωμοπλάτη, εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 45χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς και ανέφερε: «Ήταν μεθυσμένος, έβγαλε το όπλο και έριξε εν ψυχρώ στον… (το όνομα του θύματος). Τον εκλιπαρούσα να σταματήσει, γιατί στο σπιτι ήταν τα παιδιά. Με πυροβόλησε». Σύμφωνα δε με την αστυνομία, ο δράστης χρησιμοποίησε «9αρι» πιστόλι.

Συγκλονίζει εξάλλου η περιγραφή ενός γείτονα ο οποίος ως αυτήκοος μάρτυρας άκουσε τους πυροβολισμούς αλλά και τις φωνές και τα ουρλιαχτά του μακελειού με τον έναν νεκρό: «Έγινε κατά τις 2:30 η ώρα. Άκουσα θορύβους, ουρλιαχτά, ανθρώπους να ζητάνε βοήθεια και φασαρία. Πυροβολισμούς και χτυπήματα μέσα στο σπίτι. Απ’ ό,τι είπαν, το πάρτι δεν είχε αρχίσει από το σπίτι. Είχε αρχίσει από μαγαζί έξω, συνεχίστηκε στο σπίτι και μετά προσήλθε και ο κύριος που ήταν ήδη καλεσμένος στο μαγαζί και πέρασε από το σπίτι. Τώρα, του άνοιξαν; Οικειοθελώς; Δεν ξέρω».

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Τις πρώτες πρωινές ώρες ο 74χρονος συνελήφθη αφού πυροβόλησε ένα ζευγάρι αλλοδαπών εντός της οικίας τους στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, τραυματίζοντας θανάσιμα τον άνδρα. Η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 74χρονος και το ζευγάρι έμεναν στην ίδια πολυκατοικία. Όταν επέστρεψαν από την έξοδό τους, ο ηλικιωμένος, ο οποίος είχε καταναλώσει πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγε στο διαμέρισμα του ζευγαριού και φέρεται να δημιουργήθηκε ένταση, καθώς ο ίδιος υποστήριζε πως «δεν αισθανόταν καλά, γιατί κάτι του έριξαν στο ποτό του».

Ο 74χρονος πυροβόλησε προς τον 50χρονο, ενώ η σύζυγός του τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, προσπαθώντας να τον προστατέψει. Σοκαριστικό είναι και το γεγονός πως μπροστά στο άγριο έγκλημα που θύμισε ταινία τρόμου βρίσκονταν τρία μικρά παιδιά ηλικίας 11-14 ετών. Οι έντρομοι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, ενώ η κόρη του θύματος βγήκε στο μπαλκόνι φωνάζοντας «βοήθεια σκότωσαν τον πατέρα μου». Η κόρη του ζευγαριού αλλά και τα άλλα δύο παιδιά φιλοξενούνταν στο σπίτι επί της οδού Μύρωνος. Ο 74χρονος συνελήφθη ενώ προανάκριση για το έγκλημα διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This