Έγκλημα στον Άγ. Παντελεήμονα: «Νευρίασα, ήμουν μεθυσμένος και τον πυροβόλησα» είπε ο δράστης

«Άκουσα 4-5 πυροβολισμούς»

Must Read

Ακούστε το άρθρο

«Μουδιασμένοι» παραμένουν οι κάτοικοι στον Άγιο Παντελεήμονα, μετά το φρικτό έγκλημα, με θύμα έναν 50χρονο άνδρα, που δέχτηκε τα πυρά ενός 74χρονου, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, τα ξημερώματα της Κυριακής. Μάλιστα, ο δράστης στην συνέχεια πυροβόλησε και την σύζυγο του θύματος, μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους, με συνέπεια να την τραυματίσει βαρύτατα.

Ο ηλικιωμένος δράστης, απολογούμενος προανακριτικά, απέδωσε στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ τους λόγους που τον οδήγησαν στην εν ψυχρώ δολοφονία. «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Νευρίασα, ήμουν μεθυσμένος και τον πυροβόλησα», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς.

Το οξύμωρο του ζητήματος είναι ότι ο 74χρονος φέρεται να διατηρούσε καλές σχέσεις με το θύμα και τη σύζυγό του. Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι λίγη ώρα πριν το έγκλημα διασκέδαζαν μαζί για τα γενέθλια της 12χρονης κόρης του ζευγαριού.

Μετά το πάρτυ επέστρεψαν στην πολυκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Μύρων, με τον 74χρονο να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα, ο ηλικιωμένος άρπαξε ένα όπλο και πήγε έξω από το διαμέρισμα του ζευγαριού. Χτύπησε το κουδούνι και άρχισε να φωνάζει πως δεν νιώθει καλά γιατί κάτι του έριξαν στο ποτό.

Όταν ο 50χρονος του άνοιξε την πόρτα, ο δράστης τον πυροβόλησε στο κεφάλι και στη συνέχεια προσπάθησε να επιτεθεί στη σύζυγο του, φωνάζοντας ότι θα σκοτώσει και τα παιδιά. Εκείνη, προσπάθησε να του πάρει το όπλο, για να σώσει την κόρη της και τις φίλες της που βρίσκονταν εκεί, με συνέπεια ο δράστης να την πυροβολήσει και να την τραυματίσει στην παλάμη και στον ώμο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Άκουσα 4-5 πυροβολισμούς»

Την ίδια ώρα, οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως προκαλούν ανατριχίλα. Γείτονας της οικογένειας, που άκουσε τους πυροβολισμούς και τις φωνές που ακολούθησαν, περιγράφει τις στιγμές φρίκης. Ο ίδιος έκανε λόγο για 4-5 πυροβολισμούς, καθώς και φωνές που παρέπεμπαν σε άγριο καβγά.

«Έγινε τα μεσάνυχτα, κατά τις 2:30 η ώρα. Άκουσα θορύβους, ουρλιαχτά, ανθρώπους να ζητάνε βοήθεια και φασαρία. Πυροβολισμούς και χτυπήματα μέσα στο σπίτι. Επειδή ήταν ανακατεμένοι με τα χτυπήματα, με τους θορύβους μέσα, αλλά σίγουρα πρέπει να ήταν 4-5 πυροβολισμοί. Απ’ ότι είπαν, το πάρτι δεν είχε αρχίσει από το σπίτι. Είχε αρχίσει από το μαγαζί έξω, συνεχίστηκε στο σπίτι και μετά προσήλθε και ο κύριος που ήταν ήδη καλεσμένος στο μαγαζί και πέρασε από το σπίτι. Τώρα, του άνοιξαν; Οικειοθελώς; Δεν ξέρω», είπε ο κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This