Εξιχνιάστηκε από την ΕΛΑΣ η μαφιόζικη εκτέλεση στη Λούτσα: Χειροπέδες σε δύο Τούρκους

Αναζητείται ακόμη ένα άτομο

Συντάκτης: Newsroom

Στην εξιχνίαση της μαφιόζικης εκτέλεσης των έξι Τούρκων στη Λούτσα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο στις 11 Σεπτεμβρίου προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε νωρίτερα, συνελήφθησαν δύο Τούρκοι ενώ αναζητείται ακόμη ένας.

Η πρώτη σύλληψη αφορούσε έναν 32χρονο ο οποίος εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο λίγη ώρα μετά την δολοφονία και ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για την Μυτιλήνη. Παράλληλα, χθες το πρωί συνελήφθη ένας ακόμη Τούρκος, 28 ετών, στον Άγιο Δημήτριο.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψης των δυο ατόμων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρούχα και παπούτσια που φορούσαν κατά την τέλεση των δολοφονιών.

Δείτε βίντεο:

Ολόκληρη η ενημέρωση της Αστυνομίας:

«Δηλώσεις σχετικά με την εξιχνίαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας έξι αλλοδαπών στην Αρτέμιδα Αττικής

 Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχος Ιωάννης Σκούρας:

Καλησπέρα σας.

Σας καλέσαμε σήμερα για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα αποτελέσματα των ερευνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, που οδήγησαν στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στην ανθρωποκτονία έξι ομοεθνών τους το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου 2023 στην Αρτέμιδα Αττικής.

Πρόκειται για δύο άντρες, 32 και 28 χρονών αντίστοιχα.

Από την πρώτη στιγμή θέσαμε αυτή την υπόθεση σε απόλυτη προτεραιότητα καθώς ο τρόπος τέλεσης της ανθρωποκτονίας παρέπεμπε σε οργανωμένο έγκλημα. Προς τον σκοπό αυτό ενεργοποιήσαμε άμεσα όλες τις συναρμόδιες ελεγκτικές Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας ιδιαίτερα στα σημεία εξόδου της Χώρας ενώ κατά την προανάκριση αναπτύχθηκε συνεργασία σε πληροφοριακό επίπεδο και με αλλοδαπές Αρχές.

Αποτέλεσμα αυτού και χάρη στην άμεση ανταπόκριση, την παρατηρητικότητα και τον επαγγελματισμό των συναδέλφων που υπηρετούν στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, ήταν να εντοπιστεί σχεδόν αμέσως μετά την τέλεση της ανθρωποκτονίας ο ένας κατηγορούμενος, ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει μέσω του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Μάλιστα, έφερε ρούχα και παπούτσια τα οποία, όπως προέκυψε αργότερα, φορούσε κατά την τέλεση της ανθρωποκτονίας.

Για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης συστήσαμε ειδική επιχειρησιακή ομάδα, αποτελούμενη από έμπειρους και εξειδικευμένους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, οι οποίοι προχώρησαν στη μεθοδική συλλογή στοιχείων και πληροφοριών, καθώς και την επεξεργασία προανακριτικών και πληροφοριακών δεδομένων.

Παράλληλα, καθοριστική υπήρξε και η συμβολή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, μέσω της τεχνογνωσίας που διαθέτει, παρέχοντας ασφαλή και αξιοποιήσιμα συμπεράσματα  που βοήθησαν στη συνέχιση των ερευνών και κατ΄επέκταση στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αποτέλεσμα των ενεργειών μας ήταν να χαρτογραφηθούν πλήρως οι κινήσεις των δύο κατηγορούμενων τόσο κατά το προπαρασκευαστικό στάδιο όσο και για το διάστημα μετά την εγκληματική τους πράξη.

Από την επακόλουθη έρευνα εντοπίστηκε χθες το πρωί και ο δεύτερος κατηγορούμενος στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, ενώ στην οικία όπου διέμενε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητα κάνναβης καθώς και τα ρούχα που φορούσε κατά την μετάβασή του στο σημείο διάπραξης της ανθρωποκτονίας.

Θα ήθελα να σημειώσω ότι τα θύματα δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν στη χώρα μας ενώ προέκυψε ότι σχετίζονται με εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείται σε χώρες στο εξωτερικό. Τα θύματα βρίσκονταν στη Χώρα μας για σύντομο χρονικό διάστημα και προορισμός τους ήταν γειτονική χώρα.

Οι κατηγορούμενοι στο παρελθόν έχουν κατηγορηθεί –κατά περίπτωση- για παράβαση των νομοθεσιών περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που χειρίστηκαν την υπόθεση για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια των ερευνών, οι οποίες βέβαια συνεχίζονται. Παράλληλα ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω στη συνεργασία που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, οι οποίες συνέδραμαν στον μέγιστο δυνατό βαθμό στην εξιχνίαση της υπόθεσης μέσω της καθοριστικής συμβολής τους σε πληροφοριακό επίπεδο.

Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού και του αντίκτυπου που θα είχε σε διεθνές επίπεδο, η πολιτική ηγεσία μέσω του Υπουργού μας, μας παρείχε αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη, καθώς η πολιτική βούληση είναι ξεκάθαρη και στοχεύει στην πλήρη και όσο το δυνατόν ταχύτερη διαλεύκανση όλων των εγκλημάτων, πολλώ δε μάλλον των ειδεχθών.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας αναλύσει η Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Β’ Κωνσταντία Δημογλίδου.»

Δείτε βίντεο:

Εκπρόσωπος Τύπου Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Β΄ Κωνσταντία Δημογλίδου:

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας,

Όπως προανέφερε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος έξι αλλοδαπών υπηκόων που τελέστηκε απογευματινές ώρες της 11ης Σεπτεμβρίου 2023, στην Αρτέμιδα Αττικής.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί –ομοεθνείς των θυμάτων- ηλικίας 32 και 28 ετών, για τους οποίους στο πλαίσιο της έρευνας ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή τους στην τέλεση της ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος εντοπίστηκε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, λίγες ώρες μετά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας και ενώ προσπαθούσε να διαφύγει σε νησιωτική περιοχή της χώρας. Ωστόσο η παρατηρητικότητα και τα άμεσα αντανακλαστικά των αστυνομικών που υπηρετούν στο Αεροδρόμιο, ματαίωσαν το σχέδιό του. Μάλιστα, κατά τον έλεγχο στο μηχάνημα X–RAY, εντοπίσθηκαν σε αποσκευή που έφερε 4 φυσίγγια και 2 πλαστά δελτία ταυτότητας.

Ο 28χρονος εντοπίστηκε χθες, Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, σε περιοχή της Αττικής ενώ στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε οικία όπου διέμενε βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης.

Κοινό χαρακτηριστικό κατά τον εντοπισμό και των δύο κατηγορούμενων ήταν ότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρούχα και παπούτσια, τα οποία φορούσαν κατά την τέλεση της ανθρωποκτονίας.

Αναφορικά με το χρονικό της υπόθεσης, όπως ήδη γνωρίζετε, απογευματινές ώρες της 11ης Σεπτεμβρίου 2023 στην περιοχή της Αρτέμιδας, τα έξι θύματα δέχθηκαν αλλεπάλληλους πυροβολισμούς από άγνωστους δράστες με αποτέλεσμα τα θανάσιμο τραυματισμό τους.

Τα -4- θύματα βρέθηκαν εντός οχήματος και τα άλλα -2- στο έδαφος δίπλα από αυτό, ενώ για όλα τα θύματα διαπιστώθηκε ότι δέχθηκαν τουλάχιστον έναν πυροβολισμό στο κεφάλι (χαριστική βολή).

Από την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στον τόπο του εγκλήματος προέκυψαν σημαντικά στοιχεία που οδήγησαν στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Ειδικότερα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 55 κάλυκες, 2 φυσίγγια πυροβόλου όπλου καθώς και 5 παραμορφωμένες βολίδες πυροβόλου όπλου, ενώ τα θύματα έφεραν στην κατοχή τους πλαστά δελτία ταυτότητας.

Ακολούθησε επισταμένη και συνδυαστική έρευνα, η οποία οδήγησε στη συλλογή σημαντικών πληροφοριακών και προανακριτικών δεδομένων από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων διακριβώθηκε ότι τα θύματα σχετίζονταν με εγκληματική οργάνωση που δρούσε στο εξωτερικό, ενώ επιπλέον πρόεκυψε ότι τα θύματα είχαν σκοπό να ταξιδέψουν σε χώρα του εξωτερικού.

Από την επακόλουθη έρευνα προέκυψε ότι ο 32χρονος –ο οποίος άνηκε επίσης στο περιβάλλον της οργάνωσης- είχε κεντρικό ρόλο στον σχεδιασμό και εκτέλεση της ανθρωποκτονίας αφού είχε αναλάβει τη μεταφορά τους από τη χώρα προέλευσής τους στη χώρα προορισμού, μέσω της Ελλάδας, προμηθεύοντάς τους, με πλαστά δελτία ταυτότητας καθώς και πλαστές κάρτες επιβίβασης, ενώ παράλληλα, τους οδήγησε σε κατάλυμα στην Αρτέμιδα με τη δικαιολογία να βρίσκονται κοντά στο αεροδρόμιο.

Περαιτέρω προέκυψε ότι, ο 28χρονος μεταφέρθηκε στον τόπο, όπου έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, από τον 32χρονο, προτού αυτός οδηγήσει εκεί τα έξι (6) θύματα, με την πρόφαση μεταφοράς τους στο αεροδρόμιο.

Σας ευχαριστώ.»

Δείτε βίντεο:

Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας:«Καλησπέρα σας,

Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι σήμερα εδώ, στην έδρα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να αναφερθούμε σε μια πολύ σημαντική επιτυχία του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Αρχικά επιτρέψτε μου να εκφράσω τη βαθιά ικανοποίησή μου και τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο κατηγορούμενων, καθώς με την εξιχνίαση της συγκεκριμένης υπόθεσης, συνέβαλαν σημαντικά στην ανάδειξη του καθημερινού αγώνα για την καταπολέμηση και εξιχνίαση πάσης φύσεως εγκληματικών ενεργειών οι οποίες διασαλεύουν τη δημόσια τάξη και ασφάλεια.

Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η αξιοποίηση της τεχνολογίας και των στοιχείων σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο οδηγούν τους υπευθύνους ενώπιον της δικαιοσύνης, καταφέρνοντας παράλληλα ένα ακόμα πλήγμα κατά του οργανωμένου εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, ως Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από την πρώτη στιγμή που λάβαμε γνώση για την τέλεση της ανθρωποκτονίας των έξι θυμάτων, κινητοποιήσαμε και συντονίσαμε άμεσα τις αρμόδιες Υπηρεσίες ασφαλείας και των περιφερειακών σημείων, κυρίως στα αεροδρόμια, προκειμένου να αποτρέψουμε πιθανή διαφυγή των δραστών από τη χώρα.

Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, αυτή η κινητοποίηση απέδωσε καρπούς καθώς εντοπίστηκε άμεσα στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ένας από τους δράστες της ανθρωποκτονίας.   

Παράλληλα, όπως έχει αποδειχθεί και κατά το παρελθόν η άρτια οργανωμένη προανακριτή έρευνα και η μετέπειτα επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ακόμη ατόμου που εμπλέκεται στην ανθρωποκτονία.  

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την καταπολέμηση την εγκληματικότητας σε όλα τα επίπεδα και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, εντείνοντας τις δράσεις μας και αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο την αποτελεσματικότητά μας.

Σας ευχαριστώ.»

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών που εισέβαλαν στην αυλή του σπιτιού της άτυχης 50χρονης και την κατασπάραξαν μέχρι...

Χαροπαλεύει η 17χρονη που υπέστη ανακοπή μετά από αλλεργικό σοκ – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας της 17χρονης μαθήτριας από το Περιστέρι, η οποία υπέστη ανακοπή καρδιάς μετά από...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον Όλιβερ το φρικτά κακοποιημένο χάσκι της Αράχωβας

Δικαίωση για τον Όλιβερ, το χάσκι που έχασε τη ζωή του στην Αράχωβα, έχοντας κακοποιηθεί με φρικιαστικό τρόπο, ζήτησε απόψε πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε...

Ως «ήρωες» υποδέχτηκαν στην Κροατία τους 30 οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που αφέθηκαν ελεύθεροι

Με χειροκροτήματα και ιαχές υποδέχτηκαν σήμερα στην Κροατία τους 30 οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι και αποφυλακίσθηκαν από τις ελληνικές Αρχές, με συγγενείς,...

Θεσσαλονίκη: Σκυλιά κατασπάραξαν 50χρονη μητέρα δύο παιδιών

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό με επίθεση ζώου σε άνθρωπο καταγράφηκε σήμερα στη  χώρα μας, με μια 50χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, να κατασπαράσσεται από...

Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη μαθήτρια – Οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν

Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου η 17χρονη μαθήτρια από το Περιστέρι, η οποία και υπέστη ανακοπή καρδιάς πιθανότατα από αλλεργικό...

Ρέντη: Ποινική δίωξη στον 18χρονο για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Με βαρύτατες κατηγορίες βρίσκεται, πλέον, αντιμέτωπος ο 18χρονος που ομολόγησε πως έριξε τη φονική φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό, καθώς σε βάρος του...

Ο 18χρονος που ομολόγησε πως έριξε τη φονική φωτοβολίδα αποφεύγει να «καρφώσει» τους καθοδηγητές...

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια βίαιων επεισοδίων έξω από το κλειστό του...

Συγκλονιστικός Μανώλης Κοττάκης στην Αλεξανδρούπολη: Πατρίδα, ορθοδοξία, πίστη, σταυρός, οικογένεια, παράδοση, εθνικός ύμνος

Στην κατάμεστη αίθουσα στην Αλεξανδρούπολη έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του γνωστού δημοσιογράφου και Διευθυντή της εφημερίδας Εστία, Μανώλη Κοττάκη “Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή”.Το...

Διασωληνώθηκε 17χρονη μαθήτρια στο Ηράκλειο – Υπέστη ανακοπή από αλλεργικό σοκ

Κρίσιμες χαρακτηρίζονται οι επόμενες ώρες για 17χρονη μαθήτρια που υπέστη ανακοπή μετά από αλλεργικό σοκ στο Ηράκλειο.Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, το κορίτσι, που...

«Την πέσαμε στους μπάτσους και εγώ χτύπησα αστυνομικό» παραδέχτηκε ο 18χρονος δράστης της δολοφονικής...

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη, μετά τη σύλληψη του 18χρονου δράστη, που ομολόγησε ότι...

Ρέντης: Θα εξαρθρωθεί η εγκληματική οργάνωση που διέταξε τη δολοφονία αστυνομικών;

Η μαρτυρία του συλληφθέντα ο οποίος εκτέλεσε τις δολοφονικές εντολές της εγκληματικής οργάνωσης, είναι άκρως αποκαλυπτική. Επιβεβαιώνει μάλιστα και την πρωτοβουλία της εισαγγελέως του...

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα – Βροχές στην Αττική, χιονοπτώσεις στα ορεινά

Αλλάζει άρδην το σκηνικό του καιρού από το απόγευμα της Κυριακής καθώς αναμένονται βροχές και καταιγίδες που εώς το βράδυ θα επεκταθούν σε ολόκληρη...

Σοκαρισμένος ο πατέρας του 18χρονου συλληφθέντος – «Αν όντως το έχει κάνει αυτός, πάει,...

Σοκαρισμένος είναι ο πατέρας του 18χρονου που συνελήφθη μετά την ομολογία του πως έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου...

Εκατοντάδες προϊόντα «μαϊμού» εντοπίστηκαν σε λαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης

«Ντου» σε λαϊκή αγορά της Ξηροκρήνης έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να εντοπίσουν εκατοντάδες προϊόντα-«μαϊμού».Σύμφωνα με ανακοίνωση της...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ταραχή για την πρώην σύζυγο του Κούστα, Σοφία Γιαννικοπούλου – Νέο επεισόδιο στη δικαστική διαμάχη

Ενα νέο μεγάλο «κεφάλαιο» στη δικαστική διαμάχη μεταξύ της ηθοποιού Σοφίας Γιαννικοπούλου και του πρώην συζύγου της, εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, «έγραψε» το Πολυμελές Πρωτοδικείο...

«Δεύτερες σκέψεις» για τον Αυτιά στο Μαξίμου…

Εν μέσω πολλών άλλων εξελίξεων, το θέμα της προετοιμασίας για τις επερχόμενες ευρωεκλογές μπορεί να μη βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε προτεραιότητα για την...

Η Όλγα Κιουρτσάκη χάνει τα μαλλιά της και βρίσκεται ένα βήμα πριν να τα ξυρίσει

H Όλγα Κιουρτσάκη έγινε μητέρα στις αρχές Αυγούστου και απέκτησε την κόρη της Μικαέλα Αγγελική. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου μοιράζεται συχνά στιγμές από...

Nεκτάριος Λεμονίδης σε Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Αν είσαι καλη μαζί μου θα σε πάω στο Μπαλί»

Ο Νεκτάριος Λεμονίδης, ο ιατρός μέλλων σύζυγος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι έδωσε μαζί της μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για να τον γνωρίσει...

Πώς η Ρωσία με ελληνική βοήθεια άνοιξε μια «τρύπα» 11 δισεκ. δολαρίων στις δυτικές κυρώσεις για το πετρέλαιο

Ένα... αόρατο παιχνίδι εξουσίας εν μέσω κυρώσεων - Ο ρόλος του σκιώδους στόλου και της Ελλάδας

Τα δάκρυα της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τον Βασίλη Καρρά

Δάκρυσε για τον Βασίλη Καρρά η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ...

1.000.000 ευρώ για το κεφάλι του Αλβανού «Πάσσαρη» στον Κορυδαλλό

Γιατί ο διαβόητος μαφιόζος Αλντο Μπάρε, που έπαιζε μπάλα με τα κρανία των αντιπάλων του, έχει επικηρύξει τον σκληρό των ελληνικών φυλακών Λαέρτ Χατζίου

«Την πέσαμε στους μπάτσους και εγώ χτύπησα αστυνομικό» παραδέχτηκε ο 18χρονος δράστης της δολοφονικής επίθεσης στου Ρέντη

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη, μετά τη σύλληψη του 18χρονου δράστη, που ομολόγησε ότι...

Ο Γιάννης είναι πονηρός…

Ο Δραγασάκης είναι εξαιρετικά έμπειρος. Τόσο έμπειρος, που γνώριζε ότι εάν υπέβαλε την παραίτησή του και από τον ΣυΡιζΑ, τότε οι παρεμβάσεις του στα...

H Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκάλυψε με ποιον είνει ερωτευμένη μετά το χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

H Eιρήνη Παπαδοπούλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" με αφορμή την υπογραφή του συμβολαίου της με τη δισκογραφική εταιρεία «Heaven Music».Η...

Σοκαρισμένος ο πατέρας του 18χρονου συλληφθέντος – «Αν όντως το έχει κάνει αυτός, πάει, κατέστρεψε τη ζωή του»

Σοκαρισμένος είναι ο πατέρας του 18χρονου που συνελήφθη μετά την ομολογία του πως έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου...

Σοκάρει η Άννα Ρεζάν: «Με βίασαν δυο φορές στη δουλειά»

Την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στην εργασία της, στην τρυφερή ηλικία των 18 ετών, εξομολογήθηκε η Άννα Ρεζάν, προκαλώντας σοκ ακόμα και στους παρουσιαστές...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Σκυλιά κατασπάραξαν 50χρονη μητέρα δύο παιδιών

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό με επίθεση ζώου σε άνθρωπο καταγράφηκε σήμερα στη  χώρα μας, με μια 50χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, να κατασπαράσσεται από τρία σκυλιά μέσα στην αυλή...

Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί σήμερα

Οι τυχεροί αριθμοί στην αποψινή κλήρωση του ΟΠΑΠ Τζόκερ είναι οι εξής: 19, 26, 29, 33, 35 με Τζόκερ το 14.Σημειώθηκε ένα ακόμη τζακ ποτ (τέταρτο σερί) στην πρώτη κατηγορία (5+1...

Επίθεση της Μαργαρίτας Στενιώτη στον σχεδιασμό Μητσοτάκη – Φλωρίδη για τη δικαιοσύνη

«Ο θεσμός της Δικαιοσύνης είχε εγκαταλειφθεί διαχρονικά από την Πολιτεία. Και οι παρεμβάσεις της λαμβάνουν χώρα μόνο όταν επιθυμεί να μετακυλίσει σ’ αυτή τα δεινά που συμβαίνουν στη χώρα...

Δείτε πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Σε 15 σημεία σε όλη την επικράτεια θα βρίσκονται σήμερα οι Κινητές Μονάδες Υγείας του ΕΟΔΥ για να κάνουν rapid test σε όσους πολίτες το επιθυμούν.Για την έκδοση πιστοποιητικού...

Υποδειγματική η «μαμά Όλγα» του ΣυΡιζΑ

Σε καλό σημείο φαίνεται πως βρίσκονται οι σχέσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Όλγα Γεροβασίλη.Το διαπιστώσαμε τις προάλλες βλέποντας τους να συζητούν αντικριστά...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον Όλιβερ το φρικτά κακοποιημένο χάσκι της Αράχωβας

Δικαίωση για τον Όλιβερ, το χάσκι που έχασε τη ζωή του στην Αράχωβα, έχοντας κακοποιηθεί με φρικιαστικό τρόπο, ζήτησε απόψε πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε στην πλατεία Συντάγματος, για να...