Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο Γιάννη Ιωαννίδη – Υποβασταζόμενη η σύζυγός του

Τον αποχαιρετά σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος - Τι δήλωσαν Φασούλας, Γιαννάκης

Must Read

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και οπαδοί του Γιάννη Ιωαννίδη μαζεύτηκαν στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στην Βούλα προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον μεγάλο προπονητή μπάσκετ.

Στον Ιερό Ναό τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για όσους δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν αύριο στην Θέρμη Θεσσαλονίκης όπου θα πραγματοποιηθεί η ταφή.

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι παίκτες Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης που είχαν συνεργαστεί με τον Γιάννη Ιωαννίδη στην Εθνική μπάσκετ όπως επίσης και οι θρύλοι Παναγιώτης Φασούλας και Παναγιώτης Γιαννάκης.

Δείτε βίντεο:

 

Αντί στεφάνων, η οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη ζήτησε από όποιον το επιθυμεί να καταθέσει χρήματα στη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης.

Η τελετή είναι ανοιχτή για το κοινό.

Μεταξύ άλλων, στεφάνι έστειλε ο πρωθυπουργός,  ο Υφυπουργός αθλητισμού, ο Άρης Θεσσαλονίκης και πολλοί άλλοι.

Δείτε βίντεο:

.

Δείτε φωτογραφίες:

Η σύζυγος του Γιάννη Ιωαννίδη, Γιούλα Γκιουζελοπούλου,  έφτασε στην εκκλησία μαζί με την κόρη της, υποβασταζόμενη και δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις λέγοντας προς τους δημοσιογράφους πως είναι «πολύ προσωπικές στιγμές».

Ο Παναγιώτης Φασούλας που δούλεψε στο παρελθόν με τον Γιάννη Ιωαννίδη, δήλωσε:

«Φεύγει ο Ξανθός και παίρνει μαζί του τρομερά έντονες στιγμές που ζήσαμε μαζί είτε ως αντίπαλοι, είτε ως συνεργάτες. Νομίζω πως δεν έχει τιμηθεί όσο θα έπρεπε για αυτό που προσέφερε στο ελληνικό μπάσκετ όλες αυτές τις δεκαετίες».

«Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν το σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής τόσο για το μπάσκετ, όσο και για τον ελληνικό αθλητισμό. Έχει αφήσει πίσω μεγάλη παρακαταθήκη και μια ολόκληρη γενιά που τον λάτρεψε. Χάραξε νέους δρόμους για το ελληνικό μπάσκετ. Είναι πολύ δύσκολη στιγμή. Πρέπει να κρατήσουμε όλοι μας πολύ βαθιά χαραγμένη μέσα μας την αγάπη που είχε ο Γιάννης Ιωαννίδης για τον αθλητισμό. Όσο δεν ξεχνούμε αυτούς τους ανθρώπους είναι ένα κέρδος», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικός Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος.

Ο πρώην παίκτης του μπάσκετ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δήλωσε για την μεγάλη απώλεια του σπουδαίου προπονητή.

«Η οικογένεια του μπάσκετ, ανεξαρτήτως χρωμάτων, πάντα ήταν δεμένη. Οπότε η απώλεια αυτή είναι πολύ σημαντική για εμάς. Με τη δουλειά του έβαλε τις βάσεις για να δούμε αυτά που είδαμε όλα τα επόμενα χρόνια. Ελπίζω να βγουν και άλλες τέτοιες προσωπικότητες όπως εκείνος. Όχι μόνο το μπάσκετ, αλλά και η κοινωνία τις χρειάζεται».

Τέλος, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είπε:

«Έκανε τόσα πολλά πράγματα για να δώσει ώθηση στο μπάσκετ. Μπήκε στο μπάσκετ σε όλα τα σπίτια. Νομίζω είναι τόσο ιδιαίτερη στιγμή που πρέπει να σεβαστούμε τους ανθρώπους του. Προσπαθούσε πάντα να είναι τέλειος».

 

Δείτε επίσης:

Γιάννης Ιωαννίδης: Οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις με τη σύζυγο και την κόρη του

Γιάννης Ιωαννίδης, ο λόγος που ήταν μοναδικός – Το καλούπι έσπασε με τη γέννησή του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This