Προφυλακίστηκε ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία

Και δεύτερη σχετική καταγγελία σε βάρος του υπαρχιφύλακα στα χέρια των Αρχών

Must Read

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε πριν από λίγη ώρα ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 34χρονη σύντροφό του, με καταγωγή από το Καμερούν.

Ο υπαρχιφύλακας, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος νεαρής γυναίκας με την οποία συμβίωνε τα δύο τελευταία χρόνια, οδηγείται στη φυλακή μετά τη -σχεδόν 4ωρη- απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, αποτυγχάνοντας, ωστόσο, να πείσει τις δικαστικές αρχές, καθώς μαρτυρίες επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της καταγγέλλουσας.

 

Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η 34χρονη γυναίκα, μην αντέχοντας άλλο την κακοποίηση και την εκμετάλλευση που βίωνε στα χέρια του σε καθημερινή βάση επί 24 μήνες, κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές τον αστυνομικό σύντροφο της, κατηγορώντας τον για συστηματικούς βιασμούς, ξύλο, απειλές και μαστροπεία, από την οποία ο ίδιος κέρδιζε σημαντικά χρηματικά ποσά.

Αξίζει να σημειωθεί πως, μετά την αποκάλυψη της συγκεκριμένης υπόθεσης, μια γυναίκα από τη Ρουμανία μετέβη στις αστυνομικές αρχές για να καταγγείλει επίσης τον 40χρονο για αντίστοιχες αξιόποινες πράξεις. Η νεαρή γυναίκα αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθεί από την ανακρίτρια, προκειμένου να καταθέσει.

Ο 40χρονος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του, ενώ για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) σε βάρος του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This