Κορυφώνεται αύριο η έξοδος των ετεροδημοτών – Τι ισχύει για τα διόδια

Για ποιούς θα είναι δωρεάν η διέλευση από τα διόδια

Must Read

Αυξημένη είναι σήμερα η κίνηση τόσο στα λιμάνια της χώρας, όσο και στους αυτοκινητοδρόμους, αφού φεύγουν οι ετεροδημότες, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την ερχόμενη Κυριακή στις δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

Για τον λόγο αυτό τα μέτρα οδικής ασφάλειας που ισχύουν από σήμερα σε όλη την επικράτεια είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Σε ό,τι αφορά στις εκλογικές άδειες, όσοι ταξιδέψουν σε κάποιο νησί προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, δικαιούνται μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες εκλογικής άδειας.

Για σήμερα, είναι προγραμματισμένα 17 δρομολόγια για όλους τους νησιωτικούς προορισμούς. Αυξημένη κίνηση αναμένεται τις επόμενες ώρες και στα λιμάνια και στα ΚΤΕΛ. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, η μεγάλη έξοδος των ετεροδημοτών αναμένεται να κορυφωθεί αύριο Σάββατο.

Δεν θα είναι δωρεάν η διέλευση από τα διόδια στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Όπως προαναφέρθηκε, όσοι ταξιδέψουν οδικώς στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να ψηφίσουν, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν θα γίνει δωρεάν η διέλευση από τους σταθμούς διοδίων όπως είχε γίνει στις εθνικές εκλογές 2023, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να πληρώσουν κανονικά.

Δωρεάν η διέλευση θα είναι μόνο για τους εκλογικούς αντιπροσώπους, όπου θα πρέπει να δείξουν στα διόδια την αστυνομική τους ταυτότητα και την απόφαση διορισμού τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This