Με αυτά τα μηνύματα «προδόθηκαν» οι εκτελεστές της Λούτσας: «Όταν είναι έτοιμα τα παιδιά, ειδοποίησέ με»

Ο 32χρονος μιλούσε ελληνικά στο τηλέφωνο!

Must Read

Νέες αποκαλύψεις έρχονται «στο φως» της δημοσιότητας για το μακελειό με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα μετά τη σύλληψη των δυο Τούρκων εκτελεστών. 

«Μίλησε» το κινητό του 32χρονου που είχε συλληφθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος, με αποτέλεσμα η ΕΛΑΣ να φτάσει στην εξιχνίαση της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης για τα ελληνικά δεδομένα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είχαν βρει ένα κινητό του 32χρονου, κατά τη διάρκεια των ερευνών σε ένα από τα σπίτια που νοίκιαζε και το. οποίο ήταν απενεργοποιημένο. Μέσα στο τηλέφωνο υπήρχε μήνυμα που είχε σταλεί λίγη ώρα πριν από την εκτέλεση στη Λούτσα, που έγραφε: «Μόλις ετοιμάσεις τα παιδιά, ενημέρωσέ με να ετοιμαστώ και εγώ». Όπως αποκαλύφθηκε, τα παιδιά ήταν οι έξι νεκροί στη Λούτσα και το μήνυμα το έστειλε ο ασύλληπτος εκτελεστής στον 32χρονο.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, ο 32χρονος δεν ήταν πληροφοριοδότης και οργανωτής αλλά εν τέλει και εκτελεστής, καθώς άρχισε να πυροβολεί και ο ίδιος όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο. Αφού τους σκότωσε, πήγε προς το σπίτι του στη Λούτσα, όπου είδε αστυνομικούς, πανικοβλήθηκε και μάζεψε τα ρούχα ώστε να κατευθυνθεί προς το «Ελ. Βενιζέλος». Άμεσα απενεργοποίησε τα κινητά του αλλά είχε ξεχάσει πως σε ένα από τα ρούχα του είχε αφήσει σφαίρες, τις οποίες εντόπισαν οι Αρχές στο αεροδρόμιο.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στους δύο συλληφθέντες για τη φονική ενέδρα στη Λούτσα 

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την εκτέλεση των 6 Τούρκων στην Λούτσα 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This