Πτολεμαΐδα: «Βροχή» καταγγελιών για τηλεφωνικές απάτες με δήθεν ατυχήματα συγγενών

Η Αστυνομία έχει αναλάβει να βρει τους επιτηδείους

Must Read

Ανησυχία επικρατεί στην Πτολεμαΐδα καθώς την τελευταία εβδομάδα έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι τηλεφωνικές απάτες που γίνονται σε ανυποψίαστους πολίτες στις οποίες οι επιτήδειοι προβάλλουν δήθεν ατυχήματα συνήθως των παιδιών των «θυμάτων» ζητώντας σε αντάλλαγμα χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μόνο τις τελευταίες πέντε μέρες τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής έχουν δεχτεί «βροχή» καταγγελιών. Μάλιστα, μόλις σε δύο μέρες έχουν αναφερθεί περισσότερα από δέκα περιστατικά προσπαθειών εξαπάτησης μέσω τηλεφώνου. Ευτυχώς, οι περισσότεροι πολίτες είναι ενημερωμένοι και δεν έχουν πέσει στα «δίχτυα» των επιτηδείων.

Στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν όσους κρύβονται πίσω από τις απάτες το τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας πραγματοποιεί συνεχείς και καθημερινές περιπολίες με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙΑΣ καθώς και άλλων αστυνομικών υπηρεσιών. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σπείρα, πιθανότατα αλλοδαπών καθώς στις καταγγελίες έχει επισημανθεί πως έχουν ξενική προφορά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This