ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΗ Θεσσαλονίκη αποχαιρετά τον «Ξανθό» - Συντετριμμένες στην κηδεία η γυναίκα και η κόρη του

Η Θεσσαλονίκη αποχαιρετά τον «Ξανθό» – Συντετριμμένες στην κηδεία η γυναίκα και η κόρη του

Απέραντη θλίψη

Με απέραντη οδύνη και δάκρυα στα μάτια συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και αθλητές τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Δείτε βίντεο:

Το φέρετρο σκεπασμένο με την σημαία του Άρη Θεσσαλονίκης
Η γυναίκα του Γιάννη Ιωαννίδη

Είχε προηγηθεί το λαϊκό προσκύνημα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Περίπου στις 4.30 το φέρετρο του σπουδαίου προπονητή που συνέδεσε το όνομά του με τον Άρη Θεσσαλονίκης και τον Ολυμπιακό έφτασε στο εκκλησάκι του κοιμητηρίου προκειμένου να ψάλλει η εξόδιος ακολουθία.

Συντετριμμένες βγήκαν από το όχημα που τις μετέφερε στο Κοιμητήριο, η κόρη του και η σύζυγός του, Γιούλα.

Η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη

Χθες στην Βούλα αποχαιρέτησαν τον «Ξανθό» όλοι όσοι δεν θα μπορούσαν να βρίσκονται σήμερα στην Θεσσαλονίκη.

Δείτε βίντεο:

Στο Κοιμητήριο Θέρμης βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης για να πει το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Ιωαννίδη όπως και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Απ. Τζιτζικώστας και Ν. Ανδρουλάκης

Στο Αλεξάνδρειο νωρίτερα όπως και στο κοιμητήριο Θέρμης βρέθηκε και ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος ενώ αποκάλεσε τον Γ. Ιωαννίδη «μεγάλο του αδελφό».

Ο Νίκος Γκάλης

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Γιάννη Ιωαννίδη στο «Αλεξάνδρειο» – Τυλιγμένο με τη σημαία του Άρη το φέρετρο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης