Επαναπατρίστηκαν Έλληνες από το Ισραήλ στη Θεσσαλονίκη – Η αγκαλιά που συγκίνησε

«Ακούσαμε δυνατές σειρήνες - Κρυφτήκαμε σε τουαλέτες» περιγράφουν οι Έλληνες που έφτασαν στη χώρα από το Τελ Αβίβ

Must Read

Στην αγκαλιά των αγαπημένων τους έπεσαν Έλληνες που έφτασαν νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη από το φλεγόμενο Ισραήλ, με πτήση από το Τελ Αβίβ.

Ο Μάκης Φλωρεντίν συνάντησε περίμενε με αγωνία να φτάσει στην Ελλάδα η σύζυγός του, ενώ τα παιδιά και τα εγγόνια τους παραμένουν στην εμπόλεμη ζώνη.

«Η γυναίκα μου ήταν να επιστρέψει προχθές αλλά ακυρώθηκε η πτήση, τα παιδιά μου μένουν εκεί στο Τελ Αβιβ. Όλα τα δωμάτια, τα σπίτια εκεί έχουν αντισεισμικό σχεδιασμό και όταν χτυπάνε οι σειρήνες μπαίνουν εκεί» δήλωσε ο Μάκης Φλωρεντίν στο  Thesstoday.

«Τα παιδιά μου δουλεύουν στο Τελ Αβιβ αλλά δεν εργάζονται τώρα, όσοι θέλουν πάνε στις δουλειές τους, αλλά με δική τους ευθύνη, αλλιώς από το σπίτι. Η κόρη μου θέλει να πάρει τα δυο της παιδιά της, 9 και 10 χρόνων και να έρθει μέχρι να τελειώσει αυτό το ‘μπαμ’ για κανένα δεκαήμερο» ανέφερε ο Μ. Φλωρεντίν, ο οποίος μόλις είδε τη σύζυγό του να φτάνει, έτρεξε να την αγκαλιάσει συγκινημένος.

Παράλληλα, η κα. Δόμνα Κωνσταντοπούλου από τα Ιωάννινα, περιέγραψε τη δραματική κατάσταση και τις προσπάθειες να κρυφτούν την ώρα που ηχούσαν σειρήνες πολέμου: «Ακούσαμε δυνατές σειρήνες και μας μετέφεραν σε τουαλέτες και καταστήματα για να κρυφτούμε μέχρι να σταματήσουν, ευτυχώς πήγαν όλα καλά και φτάσαμε» περιέγραψε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This