Εφιάλτης στην Κηφισιά – Αδίστακτοι δράστες λήστεψαν και έδεσαν 72χρονη

Έχουν αποθρασυνθεί οι ληστές

Must Read

Τρόμο προκαλεί το θάρρος που έχουν πάρει πλέον οι ληστές οι οποίοι βγαίνουν στους δρόμους και μπαίνουν στα σπίτια μέρα μεσημέρι ακόμα και σε «καλές» περιοχές και στοχοποιούν ανυποψίαστους πολίτες.

Ήταν περίπου 13.30 χθες το μεσημέρι, στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς όταν δύο άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλλαν στο διαμέρισμα μιας 72χρονης πιθανόν από κάποιο ανασφάλιστο σημείο.

Αν και η γυναίκα ήταν μέσα στο σπίτι, οι ληστές, κινήθηκαν σαν κύριοι και έψαξαν όλους τους χώρους και άρπαξαν 1.200 ευρώ καθώς και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ.

Μετά, σύμφωνα με το protothema.gr, φαίνεται πως ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την γυναίκα και για να μην τους κάνει τη ζωή δύσκολη την ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου της έδεσαν το ένα χέρι με χειροπέδες στην μπαταρία του μπάνιου και εξαφανίστηκαν.

Ευτυχώς, ένα γείτονας άκουσε τη γυναίκα να φωνάζει και κάλεσε την αστυνομία η οποία την απελευθέρωσε.

Δείτε επίσης:

Τρόμος στην Πλάκα: Μαχαίρωσαν 17χρονο και τον λήστεψαν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This