Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους οι δυο κτηνοτρόφοι στη Λάρισα – Κατηγορούνταν για «εμπορία ανθρώπου» σε βάρος 62χρονου

Must Read

Η απίστευτη καταγγελία 62χρονου Ρουμάνου ότι δύο αδέρφια, 42 και 44 ετών, από χωριό του Τυρνάβου τον κρατούσαν όμηρο επί εννέα μήνες προκειμένου να δουλεύει οδήγησε σήμερα τους δύο κτηνοτρόφους ενώπιον του ανακριτή. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 62χρονος βοσκός, έκανε την καταγγελία στην πρεσβεία της χώρας του, ενώ τα δύο αδέρφια κατηγορούνταν για «εμπορία ανθρώπου».  

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο κτηνοτρόφοι υποστήριξαν πως τα όσα κατήγγειλε ο 62χρονος δεν είναι αλήθεια και πως προχώρησε στην καταγγελία λόγω διαφορών που είχαν στον τρόπο καταβολής των δεδουλευμένων του. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα οι δύο κτηνοτρόφοι του χρωσούν δεδουλευμένα που ανέρχονται σε 4.800 ευρώ. Μετά την απολογία τους τα δύο αδέρφια αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς περιοριστικούς όρους.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 62χρονος Ρουμάνος είχε έρθει τον περασμένο Ιανουάριο στη Λάρισα προκειμένου να εργαστεί καθώς είχε συμφωνήσει με έναν 44χρονο κτηνοτρόφο να δουλέψει ως βοσκός στο ποιμνιοστάσιό του.

Ωστόσο μετά από λίγες ημέρες αποφάσισε να παραιτηθεί. Τότε ο 42χρονος, παρουσία του 44χρονου αδερφού του, άρχισε να χτυπά τον 62χρονο βοσκό και στη συνέχεια του πήρε την ταυτότητα προκειμένου να μην μπορεί να ταξιδέψει. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, μετά το Πάσχα οι δύο κτηνοτρόφοι μετέφεραν τον 62χρονο στα ορεινά των Γρεβενών όπου εργάστηκε, χωρίς τη θέλησή του, μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Στις αρχές Σεπτεμβρίου εξέφρασε εκ νέου την επιθυμία να φύγει ωστόσο και πάλι ο 44χρονος τον ξυλοκόπησε.

Ο 62χρονος προχώρησε σε καταγγελία στην πρεσβεία της Ρουμανίας και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This