Μητέρα θύματος συμμορίας κοριτσιών στην Κηφισιά: «Την χτύπησαν πριν ένα μήνα και ζει με τον φόβο»

Έντονος ο προβληματισμός για τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων

Must Read

Μεγάλο προβληματισμό και ανησυχία προκαλεί η έξαρση της εγκληματικότητας που υπάρχει με δράστες και θύματα ανηλίκους. Το περασμένο Σάββατο στην Κηφισιά μια ομάδα από κορίτσια ξυλοκόπησε μια 15χρονη.

Ένα μήνα πριν, στην ίδια περιοχή, μια διαφορετική «κοριτσοπαρέα» είχε επιτεθεί σε μια φίλη της. Μάλιστα, η κοπέλα ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει τον ξυλοδαρμό της!

Η μητέρα της ανήλικης που ξυλοκοπήθηκε πριν ένα μήνα αναφέρει ότι η κόρη της βλέπει ψυχολόγο αλλά η κατάσταση της δεν βελτιώνεται.

Η ανήλικη ανέφερε το περιστατικό του ξυλοδαρμού δέκα μέρα μετά αφότου συνέβη. Η 15χρονη αρχικά είχε χάσει την όρεξή της για φαγητό αλλά δεν τολμούσε να πει τι βίωσε.  Τότε, όμως, ήταν ήδη αργά.

«Ξεκινήσαμε την διαδικασία αλλά ήταν πολύ αργά για την ιατροδικαστική. Τότε οι αστυνομικοί της είχαν πει ότι αν υπάρξει άλλη φορά, να απευθυνθεί αμέσως στην ΕΛ.ΑΣ. Και ευτυχώς αυτό έκαναν στο τωρινό περιστατικό που συνέβη στη φίλη της. Είναι εξαίρετοι οι αστυνομικοί αλλά έχουν πελαγώσει με αυτά τα ανήλικα. Τόση βία. Περάσαμε πολύ δύσκολα δύο βράδια στο αστυνομικό τμήμα για αναγνώριση και εγώ έχω περάσει και από ανεύρισμα»,λέει η μητέρα της.

Το κορίτσι «έφαγε» μπουνιά στο πρόσωπο από μια κοπέλα με γνώσεις καράτε και μετά ήρθαν άλλες τρεις κοπέλες και της έριχναν χαστούκια.

Το κορίτσι ζει ακόμα με το φόβο αν και έχουν περάσει μέρες, όπως αναφέρει στο newsit.gr, η μητέρα της. Μάλιστα, δεν πάει ούτε στο σχολείο με αποτέλεσμα να χάνει μαθήματα.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This