Μπαλκόνι κατέρρευσε πάνω σε ΙΧ αυτοκίνητο στο Ηράκλειο Κρήτης

Must Read

Τυχερός, μέσα στην ατυχία του, στάθηκε ο κάτοχος ΙΧ αυτοκινήτου, καθώς δεν ήταν εντός του, όταν κατέρρευσε πάνω του τμήμα μπαλκονιού από διαμέρισμα, με αποτέλεσμα να τού προκαλέσει σημαντικές υλικές ζημιές.

Το αναπάντεχο αυτό περιστατικό, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν στο cretalive.gr, πως τα μπάζα έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητο που βρισκόταν παρκαρισμένο στην αρχή της λεωφόρου 62 Μαρτύρων και ότι από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς πρόκειται για έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της πόλης.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Διεύθυνση της Δημοτικής Αστυνομίας, συνεργεία της οποίας μετέβησαν στο σημείο, για την καταγραφή των ζημιών και την απομάκρυνση των μπάζων.

*πηγή φωτο: cretalive.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This