Για «εισβολή και απάτη» καταγγέλλει εν ενεργεία αστυνομικό η Στέλλα Μπεζαντάκου

Μισθώματα «φαντάσματα», εξώδικα, διαζύγιο «μαϊμού» και sms με υποσχέσεις

Must Read

«Εισβολή και απάτη» καταγγέλλει η Στέλλα Μπεζαντάκου από εν ενεργεία αστυνομικό που έχει εγκατασταθεί οικογενειακώς στο σπίτι που νοικιάζει η ίδια στη Γλυφάδα, χωρίς όμως να καταβάλει τα μισθώματα, καθώς δηλώνει «φιλοξενούμενος»!

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Οπως αναφέρει η γνωστή τραγουδίστρια σε εξώδικο που του κοινοποίησε, η μεταξύ τους δοσοληψία άρχισε πριν από έναν χρόνο, τον Οκτώβριο του 2022, όταν εκείνος ενδιαφέρθηκε να νοικιάσει το ακίνητό της, το οποίο βρήκε από μεσιτικό γραφείο της περιοχής. Πρόκειται για ένα επιπλωμένο διαμέρισμα (με κοινόχρηστη πισίνα) που αποκτήθηκε πριν από αρκετά χρόνια με δάνειο από τη Στέλλα Μπεζαντάκου, η οποία όμως στην πορεία, λόγω αδυναμίας να καταβάλει τις δόσεις, προχώρησε σε ρύθμιση οφειλών και αποφάσισε να το νοικιάσει αντί 1.400 ευρώ μηνιαίως, ώστε να καλύπτει τις υποχρεώσεις της στην τράπεζα.

Αποψη από το εσωτερικό του σπιτιού της Μπεζαντάκου στη Γλυφάδα

Στην εξώδικη δήλωσή της σημειώνει ότι ο αστυνομικός, ο οποίος συμφώνησε να κάνουν συμβόλαιο για τρία χρόνια, της ζήτησε για προσωπικούς λόγους το μισθωτήριο να μπει στο όνομα της συζύγου του, κάτι που η τραγουδίστρια αποδέχτηκε. Επειδή μάλιστα εκείνος βιαζόταν να εγκατασταθεί στο σπίτι, συνέταξαν μια υπεύθυνη δήλωση σχετικά με όσα είχαν συμφωνήσει, της έδωσε την εγγύηση και ένα ενοίκιο και πήρε τα κλειδιά. «Συντάξαμε πρόχειρα την από 26/10/2022 υπεύθυνη δήλωση, όπου αναφέρονταν όλα τα ανωτέρω, και μείναμε σύμφωνοι πως ύστερα από 10 ημέρες θα υπογράφαμε το μισθωτήριο συμφωνητικό και θα κοινοποιούσαμε τη μίσθωση στην αρμόδια ΔΟΥ. Μου δηλώσατε ότι είστε αστυνομικός και πως όλα θα γίνουν νόμιμα και να μην ανησυχώ, καθώς δεν μου άρεσε εξαρχής το γεγονός ότι δεν θέλατε επ’ ουδενί να φανεί το δικό σας όνομα στο μισθωτήριο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο νομικό έγγραφο. Οπως συμπληρώνει, ωστόσο, η Στέλλα Μπεζαντάκου, μετά το πέρας των 10 ημερών ο ενοικιαστής αρνήθηκε πάλι να κάνει το μισθωτήριο, με την αιτιολογία ότι είχε οφειλή προς τη μεσίτρια και δεν ήθελε να φανεί ότι τελικά μίσθωσε το ακίνητο που του βρήκε!

Η δήλωση στην αρμόδια ΔΟΥ

«Μου είπατε θα θέλατε να μη φαίνεται ότι το είχατε μισθώσει, αλλά να δηλώσουμε πως σας έχω φιλοξενούμενους. Εγώ βέβαια δεν δέχθηκα κάτι τέτοιο και ο β’ από εσάς (σ.σ.: ο αστυνομικός) χωρίς τη συγκατάθεσή μου δηλώσατε στην αρμόδια ΔΟΥ ότι εγώ σας φιλοξενώ, κάτι που όμως εγώ ουδέποτε αποδέχθηκα, ούτε τυπικά -με αποδοχή της δήθεν φιλοξενίας στη ΔΟΥ- αλλά ούτε και ουσιαστικά» επισημαίνει η τραγουδίστρια σε άλλο σημείο του εξωδίκου. Στη συνέχεια, όπως υποστηρίζει, ο ενοικιαστής άρχισε να μην καταβάλλει τα μισθώματα για το διαμέρισμα και να τη «βομβαρδίζει» με μηνύματα ψεύτικων υποσχέσεων ότι θα την εξοφλήσει. Οσο για το μισθωτήριο, ούτε λόγος για την υπογραφή του. «Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, καθώς το μίσθωμα αυτό αποτελεί τον μοναδικό πόρο μου, να με οδηγήσετε στο να υποστώ νευρική ταραχή, να αθετήσω τις υποχρεώσεις μου στην πληρωμή των δανείων μου και στην κυριολεξία να μην έχω να βιοποριστώ και να αναγκάζομαι να δανείζομαι από τους οικείους μου» αναφέρει.

Αποψη από το εσωτερικό του σπιτιού της Μπεζαντάκου στη Γλυφάδα

Η Στέλλα Μπεζαντάκου τονίζει επίσης ότι, προκειμένου να πετύχει ο αστυνομικός αυτό που ήθελε, χρησιμοποιούσε την ιδιότητά του για να την κάνει να τον εμπιστευτεί. Ωστόσο, όταν η πληρεξούσια δικηγόρος της Κυριακή Κουφοπούλου επικοινώνησε μαζί του, της είπε πως ο ίδιος είναι φιλοξενούμενος στο σπίτι και ουδεμία ευθύνη έχει για όλα αυτά, αφού υπεύθυνη είναι η σύζυγός του.

«Σε τρίτο πρόσωπο, δε, προκειμένου να αποφύγετε οικονομική σας υποχρέωση απέναντί του, δηλώσατε πως είστε διαζευγμένος, ενώ στην πραγματικότητα είστε μαζί με τη σύζυγό σας και διαμένετε στο ακίνητό μου» αναφέρεται στο νομικό έγγραφο, με το οποίο η τραγουδίστρια κάλεσε τον αστυνομικό να εξοφλήσει τα μισθώματα που της χρωστάει, τα οποία αγγίζουν πλέον το ποσό των 5.320 ευρώ, συν άλλα περίπου 2.000 ευρώ για τη ΔΕΗ και κοινόχρηστες δαπάνες που εκκρεμούν. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως τονίζει, θα τον θεωρήσει «εισβολέα» και θα λάβει όλα τα νομικά μέτρα. Η πλευρά του αστυνομικού (του οποίου τα στοιχεία έχει στη διάθεσή της η «Espresso») απάντησε στη Στέλλα Μπεζαντάκου επίσης με εξώδικο, ισχυριζόμενη πως ήταν επιθυμία της τραγουδίστριας να μην κάνουν συμβόλαιο στο ακίνητο, όπως δική της ιδέα ήταν και να δηλώσουν φιλοξενούμενοι, ανεξάρτητα από το ότι εκείνη δεν το αποδέχτηκε τελικά μέσω της ΔΟΥ.

Η τραγουδίστρια στην κοινόχρηστη πισίνα της πολυκατοικίας όπου διέμενε πριν εμφανιστεί ο αστυνομικός «εισβολέας» μετά της συζύγου του

Οπως τονίζει δε η σύζυγος του αστυνομικού, που εμφανίζεται πρώτη στην εξώδικη απάντηση, δεν θεωρείται «εισβολέας» κάποιος που δεν έχει καταβάλει όλα τα ενοίκια, ενώ καλεί τη Στέλλα Μπεζαντάκου να τους πληροφορήσει τι έχει δηλώσει στη δική της ΔΟΥ σχετικά με τα χρήματα που έχει λάβει από τα μισθώματα του ακινήτου της.

Το χουνέρι με την ηλεκτροδότηση

Παράλληλα με την εξώδικη δήλωσή της, η τραγουδίστρια προχώρησε και σε γραπτή καταγγελία στη ΓΑΔΑ σε βάρος του αστυνομικού, κατηγορώντας τον, μεταξύ άλλων, για απάτη αναφορικά με την ηλεκτροδότηση του ακινήτου της.

Και ενώ δεν έφταναν τα μισθώματα που δεν είδε ποτέ, παρά τις υποσχέσεις που όπως αποδείχθηκε ήταν ψεύτικες όπως υποστηρίζει έπεσε θύμα και άλλης απάτης από τον αστυνομικό «εισβολέα», στο σπίτι της. Οπως η ίδια υποστηρίζει, παρόλο που η ΔΕΗ είχε διακόψει το ρεύμα στο διαμέρισμα λόγω των οφειλών που δεν κάλυπτε, ο ίδιος βρήκε τον τρόπο να κλείσει συμβόλαιο με ιδιωτική εταιρία παροχής ρεύματος. «Με ψευδή στοιχεία κατόρθωσε να ενώσει το ηλεκτρικό ρεύμα σε ιδιωτική εταιρία και βρίσκομαι στη διαδικασία να λάβω τα στοιχεία αυτά με τα οποία κατάφερε κάτι τέτοιο, αφού ούτε μισθωτήριο είχε ούτε άλλο νόμιμο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ότι κατοικεί με την οικογένειά του νόμιμα στο ακίνητό μου» σημειώνει στην ηλεκτρονική καταγγελία της η Στέλλα Μπεζαντάκου.

«Θεωρώ ότι τέτοια συμπεριφορά δεν αρμόζει σε αστυνομικό και το ότι χρησιμοποίησε την ιδιότητά του για να τον εμπιστευτώ και να μπορέσει να μετακομίσει μέσα στο διαμέρισμά μου με πρόθεση να μην πληρώνει στη συνέχεια, να μη συνάψει συμβόλαιο και να δηλώσει ψευδώς ότι είναι φιλοξενούμενος με την οικογένειά του ή ότι είναι χωρισμένος και τάχα μέσα στο διαμέρισμα μένει μόνο η σύζυγός του και τα παιδιά του, όπως είπε στη μεσίτρια, είναι ξεκάθαρη απάτη. Ζητώ να κληθεί και να λογοδοτήσει, ανεξαρτήτως του ότι έχω ήδη στραφεί σε βάρος του δικαστικώς, διότι τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε όργανα της Τάξεως» καταλήγει η ίδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This